E2r

Hvordan å innlemme grønn kraft i ditt hjem

De fleste tror at å gå grønn eller innlemme grønn kraft i husene sine vil kreve mye innsats og penger. Vel, det er alternative strømkilder som krever mer innsats enn andre, men de fleste av dem er lett å inkludere i ditt hjem. Kostnaden på den annen side er aldri for dyrt fordi med den sats som andre energikilder blir kostbar, som gass, propan, olje, elektrisitet, vil grønn generasjon alltid vise seg å være mye billigere i det lange løp.

Hvordan å innlemme grønn kraft i ditt hjem. Det første du må vurdere er å innlemme en bergvarme eller jordvarme pumpesystem som å ha en oppvarming ventilasjon luftkondisjonering (HVAC) varmepumpesystem.
Hvordan å innlemme grønn kraft i ditt hjem. Det første du må vurdere er å innlemme en bergvarme eller jordvarme pumpesystem som å ha en oppvarming ventilasjon luftkondisjonering (HVAC) varmepumpesystem.

Før du kan begynne selv, må du vite mye informasjon om solvarme samlere, bergvarmepumper, solenergi, vindkraft, mengden av sol du får i ditt sted, mengden av vind og selvfølgelig kostnadene for hvert alternativ strømkilde. Her er hvordan du finner ut hvor mye penger du trenger å bruke for å gå grønt.

  1. Det første du må vurdere er å innlemme en bergvarme eller jordvarme pumpesystem som å ha en oppvarming ventilasjon luftkondisjonering (HVAC) varmepumpesystem. Dette er selvfølgelig for huset ditt oppvarming eller air condition-systemet. Denne kilden av grønn elektrisitet har en virkningsgrad på 300%. Nå er dette sannsynligvis der de fleste av strømregninga kommer fra fordi du vanligvis trenger å ventilere huset til en viss temperatur for å gjøre det komfortable. Når du går for bergvarmepumpe system, vil du være i stand til å spare så mye penger for hver måned som du trenger å ventilere huset 24/7.
  2. Neste på listen ville enten være en vindkraft eller en solenergi. Hvis posisjonen din får for mye regn, så solenergi ville være ute av listen. Vindkraft er skjønt ganske dyrt - rundt 37320€ for hver turbin - og har andre problemer som støy, unsightliness og dødsårsak av flygende dyr som flaggermus og fugler. Også, vil denne typen av grønn kraft trenger mye plass og mye vind til å bli økonomisk. Og hvis du har plass og riktig mengde vind, pluss at du kan håndtere de medfølgende problemene i denne alternative energikilder, kan grønn vind være en svært ren, billig og godt alternativ til elektrisk kraft.
  3. Hvis området får en god del varme, kan du velge å installere noen solvarme samlere på taket for familiens daglige behov som varmt vann og andre varme aktiviteter. Dette igjen vil spare deg for mye penger fordi oppvarming krever mye elektrisk kraft.

Dette er bare noen måter å erstatte elektrisk kraft med grønn kraft

Dette er bare noen måter å erstatte elektrisk kraft med grønn kraft. Men så har du også nødt til å vurdere den type apparater som du bruker. Du kan gå for grønn elektrisitet, men hvis apparater er ikke energieffektive, ville det være et fåfengt forsøk på å spare opp energi og penger. Så sørg for å installere hvitevarer, som har høy effektivitet priser. Hvis du kan erstatte apparater, som forbruker for mye eller har lav virkningsgrad, så gjør det. Hvis det er for dyrt for deg, kan du bare gjøre det med lysene. Hvis du endrer minst fem av dine mest brukte pærer i huset til kompakte fluorescerende lyspærer, vil du være i stand til å spare mer enn 75€ hver år.