E2r

Hvordan å donere en mobiltelefon til et krisesenter

Green er i saken i dag

Green er i saken i dag. På grunn av den utbredte spørsmålet om global oppvarming, er mange mennesker prøver å være mer ansvarlig med sitt forbruk av fossilt brensel. Målet her er å redusere ens carbon footprint, noe som betyr at mengden av karbon brukt med aktiviteter som vi gjør. Dette inkluderer kjørte bil, strøm, bruk av produkter som krever energi å produsere og lignende.

Mens mye av produksjonsteknikker i dag ruster mot energieffektivitet, kan det være gamle ting i hjemmet som har blitt produsert med gammel teknologi som er svært avhengig av fossilt brensel og energiforbruk. Noen ganger vil du ønsker å oppgradere, for eksempel med datamaskinen eller mobiltelefonen. For å hjelpe med den grønne bevegelsen, kan du donere disse til gjenvinning.

Ikke bare er du hjelper miljøet

Ikke bare er du hjelper miljøet, du er også å hjelpe andre mennesker i nød. For eksempel krisesentre er grupper som ofte er i behov av resirkulerte mobiltelefoner. Disse huset kvinner som har blitt utsatt for vold eller vold. Mange slike organisasjoner akseptere mobiltelefoner for resirkulering-selv gamle telefoner som ikke har planer lenger.

For én, kan de bare kjøpe forhåndsbetalte SIM-kort og gjenbruke gamle GSM-telefoner. Dette lar sine avdelinger bruker telefonen for billige samtaler eller SMS-meldinger. Dernest kan telefonene få tilgang til nødnumre (911 eller 112) selv uten SIM-kort koblet til, eller til og med en inaktiv plan. Denne måten, bør de Krisesenter er avdelinger opplever vold igjen, kan de bare slå i 9-1-1 og ringe etter hjelp.

Hvis du planlegger å donere den gamle mobiltelefonen til et krisesenter, oppbevare følgende tips i bakhodet:

  • Slett all personlig informasjon fra mobiltelefonen du donerer. Ikke la venners telefonnumre, og spesielt dine egne telefonnumre. Du vil ikke at noen skal ha tilgang til privat informasjon, selv om de er veldedige institusjoner. Du vet aldri om telefonen kan ende opp i feil hender.
  • En måte å gjøre dette på er effektivt å bruke "fabrikk reset" alternativet som kan vanligvis finnes i telefonens innstillinger.
  • Ikke bare tilbakestille telefonen. Prøv å ta ut SIM-kortet, så vel. Dette kan fortsatt lagre sensitive data, som SMS-meldinger og et SIM-basert telefonboken. Sjansene er, hvis du bytter til en annen telefon, vil du være å flytte SIM-kortet uansett.
  • Hvis telefonen ikke kommer med et SIM, må du huske å ringe tjenesteleverandøren for å koble fra tjenesten. Du ønsker ikke å betale for andres samtaler.
  • Kjøp en polstret konvolutt. Konvolutter med bobleplast er vanligvis best for dette formålet. Hvis du fortsatt har esken som telefonen kom med, inkludere det, slik at telefonen vil være trygg under transport. Sørg for å inkludere tilbehør, eller i det minste laderen, som er en viktig del av din mobiltelefon pakke.
  • Mail pakken til følgende adresse. Denne organisasjonen tar seg av distribusjon av resirkulerte mobiltelefoner til krisesentre.

Ring for å beskytte

Hvordan å donere en mobiltelefon til et krisesenter. Slett all personlig informasjon fra mobiltelefonen du donerer.
Hvordan å donere en mobiltelefon til et krisesenter. Slett all personlig informasjon fra mobiltelefonen du donerer.

2555 Biskop Circle, West Dexter, 48 130 MI

  • Alternativt kan du ta mobiltelefonen til en nærliggende krisesenter. Du kan sjekke med din lokale sosiale tjenester avdeling for en referanse.
  • Be om kvittering for din donasjon, i mengden av telefonens verdi. Dette kan brukes som en donasjon til veldedighet i beregning av skatt.
  • Hvis du har spørsmål om mobiltelefon resirkulering, kan du komme i kontakt med.