E2r

Hvordan installere stein finer på en peis

Et ildsted bringer varme, spesielt når temperaturen er kald

En peis gir varme spesielt når temperaturen er kald. Det gir også en viss følelse av komfort og velvære. Dette er kanskje grunnen til at familier elsker å samle rundt det å prate og tilbringe kvalitetstid sammen. Før var peisen brukes til matlaging. Men nå er det brukt vanligvis i stua å føle seg varm på en kald dag. Dette legger også på utformingen av huset. Klosser var brukt deretter å foreta en peis. Årene gikk og steiner ble også brukt i å lage peis. I dag, stein finer er også brukt i å lage disse. Stone skallfasetter brukes ikke bare i å lage peis, men også brukt i å bygge andre deler av huset som hagen og vegger. Stein veneers er materialer som ble laget for å se ut som steiner.

Hvordan installere stein finer på en peis. Peisen skal være grundig rengjort før du begynner å sette stein finer.
Hvordan installere stein finer på en peis. Peisen skal være grundig rengjort før du begynner å sette stein finer.

Hvis du har en peis laget av murstein og du ønsker å oppgradere sitt utseende, kan du bruke stein skallfasetter å gjøre det ser ut som det er laget med ekte steiner. Forskjellen mellom stein skallfasetter og ekte steiner er stein veneers er billigere enn ekte steiner, disse er også lettere og du kan velge forskjellige design og farger som er best å gjøre huset ditt ser vakrere. Selv om det er fordeler, er det også de negative sidene i valg av stein finer enn ekte steiner som stein finer er ikke så sterk som ekte steiner og disse kan ikke brukes igjen når du fjerner disse fra hvor disse var plassert. Men hvis du vil være å oppgradere din peis på egen hånd, og du ikke ønsker å bruke mye, kan du bruke stein finer.

Å installere stein skallfasetter på peisen din, følger du fremgangsmåten nedenfor:

  • Peisen skal være grundig rengjort før du begynner å sette stein finer. Få en skrubb børste, vann og såpe, og bruke disse til å rense peisen. Etter rengjøring, skyll helt med rent vann og tørk riktig å bruke filler.
  • Når ildstedet er tørr, kan du nå begynne å blande stein finér mørtel i en bøtte. Følg instruksjonene på stein finér mørtel pakke om hvordan du gjør dette. Stein finér mørtel brukes til å feste steinen skallfasetter til overflaten der du skal sette disse. Det er som å bruke sement når du setter fliser.
  • Få en sparkel og bruke noen av de blandet stein finér mørtel på murstein. Søknaden bør bare være et tynt lag. Sørg for å dekke hele murstein og glatt laget slik at klossene ikke vises når du setter steinen skallfasetter.
  • Sett finer steiner på toppen av det tynne sjikt av blandet stein finer mørtel for å dekke hele peisen. Sørg for å sjekke på blandet stein finér mørtel fordi dette blir vanskelig. Hvis det blir vanskelig, må du kaste blandingen og bland annen pakke på bøtta.
  • Bruk en gummihammer for å banke forsiktig på steinen skallfasetter å sikre riktig på peisen din. Påfør blandet stein finér mørtel og stein finer til du dekket hele området på peisen der du ønsker å legge stein finer.

La blandet stein finér mørtel som du bruker i peisen tørr. Når tørr, kan du bruke din peis med sin nye look.