E2r

Hvordan erstatte et håndtak - stil dusjbatteri

Dusjkraner som er hånd-stil foretrekkes av flere og flere mennesker i det siste. Det gir fleksibilitet for brukeren fordi du kan bruke det på samme måte som en dusj med en fast hode, eller du kan holde det å målrette vanskelig tilgjengelige steder. Mye av håndtak-stil dusjhoder gi deg forskjellige dusj innstillinger. Du kan justere vannstrømmen til en sterk, jet-stil flow, eller en mild, regn-lignende pour. Du kan finne mange utførelser av hånd-stil dusj i markedet, og du kan installere disse umiddelbart. Imidlertid kan langvarig og hyppig bruk føre til slitasje av de dusjkraner. Hvis håndholdt dusj er plutselig feil, kan du erstatte det enkelt. Bare følg stegene under slik at du enkelt kan erstatte håndholdt dusjhode.

  • Evaluere den gamle dusjhodet. Før du fortsetter med å erstatte dusj, sørg for at den er virkelig skadet utover reparasjon. Noen ganger kan du bare trenger å skifte noen deler og dusjen vil fungere perfekt igjen. Kontroller at dette er tilfelle med dusjen, og du kan også spare et par dollar bare ved å bytte ut noen deler.
  • Fjern den gamle dusjen. Når du er sikker på at dusjen ikke kan repareres lenger, kan du nå begynne å fjerne den håndholdte dusjhodet fra dusjen hovedlinjen. Hva du trenger å gjøre er å finne tuten røret av dusjen og å rotere dusjhodet med klokken. Dette vil enkelt koble den gamle dusjhodet fra de viktigste dusj linje.
  • Åpne pakken med det nye dusjhodet du har kjøpt. Kontroller delene og se om de er alt i orden. Se gjennom flokken og se om det er en manuell satt inn i den. Les bruksanvisningen i tilfelle det er spesielle instruksjoner om hvordan du installerer dusjhodet.
  • Finn gummiskiven inkludert i pakken. Når du finner plastskiven, kan du nå installere dette inne i toppen av kranen. Dette er forbundet med hovedholdelegemet dusj tut røret. Bare plasser denne gummi skive inne i spissen, og det vil passe fint inni den.
  • Rengjør dusj tuten. Før du fester den nye håndholdte dusjhodet, sørg for at dusjen tut du feste den til er ren og fri for partikler som kan blokkere den riktige flyten av vann, eller kan hindre deg fra riktig installert dusjhode. Sjekk for å se om det er noen rusk i gjengene på tuten. Rengjør gjengene med en gammel tannbørste og litt såpe.
  • Pakk gjengene med Teflon tape. Innpakning dusjen tut med denne typen tape vil minimere risikoen for lekkasjer når du kobler den nye dusjhodet. Når dette er gjort, kan du nå installere den nye dusjhodet, ved å vri den godt på dusjen tut røret.

Hvordan erstatte et håndtak - stil dusjbatteri. Evaluere den gamle dusjhodet.
Hvordan erstatte et håndtak - stil dusjbatteri. Evaluere den gamle dusjhodet.

Når du har installert den nye dusjhodet, sjekk for å se om vannet renner riktig og det ikke er noen lekkasjer. Se at vannet flyter fritt og at det er rent.