E2r

Hvordan å praktisere kortslutningsvern

Kortslutning skjer når elektrisk strøm på tvers av ledninger uhell reiser til en annen linje. Elektriske apparater er konstruert for å ha elektrisk strøm passerer gjennom sine ledninger og noder. Hver av disse nodene har forhåndsbestemte elektrisk energi og hvis strømmen overført til disse noder er høyere enn den innrykkede foreskrevne mengde strøm, til mulighetene for krets overopphetes og sammenbrudd er høy. I noen uheldige tilfeller kan kortslutte selv føre til brann og eksplosjon hvis ikke løst. For å sikre at to elektriske noder ikke ville resultere i over gjeldende, kan du benytte deg av kretsanalyse prosedyren. Denne fremgangsmåten vil hjelpe deg med å finne noder og lar deg sette en spenning beskyttelse til enheten, noe som vil hindre kortslutning utstyret.

Kortslutning beskyttelse er deler av utstyret installert for å fungere som beskyttelse for ledninger og kontakter fra nyrefunksjon på grunn av høye doser av spenning. Hvis over gjeldende skjer, vil kretsen beskyttere gjøre kretsen en åpen krets for å stoppe overdreven strømforløpet som forårsaker kortslutning. Hvis kortslutning skjer, kan det føre til mye skader i det elektriske utstyret, enten hjemme eller på kontoret. For å unngå dette, kan du se følgende trinn i å hindre en kortslutning.

  1. Inspisere elektriske installasjoner på plass. Dette gjelder særlig for de boliger som er mer enn fem år gammel. Eldre kabling bør endres for å møte de nye standardene for elektriske ledninger.
  2. Ansette bruk av sikringer. Sikringen er brukt for å hindre overdreven elektrisk strømgjennomgang i en krets. Hvis kretsen har en over dagens situasjon, sikringer designet for å smelte eller tur til å stoppe strømmen fra flyter. Kort sagt, er sikringen brukes som en enhet beskyttelse. Hvis du endrer sikringen, sørg for at du slår sikringen av for å hindre unødvendig elektriske støt. Husk at hvis en sikring smelter, må du endre den med en ny en som passer med den forrige sikring du brukte. Hvis ved en tilfeldighet forandret deg det til en sikring som ikke gir samme beskyttelse som den forrige, risikerer du enten tripping det øyeblikket du installerer og kan føre til at det å bli en brannfare.
  3. Gjøre oppmerksom på plutselige spenningstopper eller flimring av lys. Ta hyppige flimring av lys som et tegn på en kortslutning i kretsen. Regelmessig monitor overspenning fordi det kan være et alvorlig ledningsnett problem.
  4. Invester i en lynvernsystem. Hvis ditt område er utsatt for tordenvær, er denne beskyttelsen systemet en svært god investering for å beskytte utstyret mot skader ofte forårsaket av tordenvær.
Hvordan å praktisere kortslutningsvern. Inspisere elektriske installasjoner på plass.
Hvordan å praktisere kortslutningsvern. Inspisere elektriske installasjoner på plass.

Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette selv, velge å få en profesjonell elektriker for å hjelpe deg i å analysere og korrigere den elektriske installasjonen for ditt sted.