E2r

Hvordan å male en høy stairwell

Når det gjelder hjemme-forbedringsprosjekter

Når det gjelder hjemme-forbedring prosjekter, ett av de mer skremmende prosjektene innebærer male et stairwell som er ganske høy. Sant nok, hvis du ikke vet hva du skal gjøre når du prøver å male en høy stairwell, kan du ende opp med å få deg selv vondt som det virkelig er vanskelig hvis du er usikker på hva du bør gjøre. Dette er grunnen til at det er bedre å være safe than sorry, og denne artikkelen vil hjelpe deg male at høy stairwell ved å gi noen tips og råd du kan følge via en steg-for-steg prosess som vil veilede deg gjennom hele greia. Det er egentlig ganske lett det bare krever litt kreativitet til å få gjort effektivt. Faktisk trenger du bare å være villig til å få jobben gjort, denne artikkelen vil gjøre resten hvis du følger hvert skritt helt og nøye. Så hvis du er lei av å se på at usminka stairwell og ønsker å klø den av på listen, og deretter forberede deg på et lite hjem-forbedring prosjektet og les videre nedenfor:

Hvordan å male en høy stairwell. Samle de nødvendige verktøy og materialer du trenger for å smerter som høy trappeoppgangen.
Hvordan å male en høy stairwell. Samle de nødvendige verktøy og materialer du trenger for å smerter som høy trappeoppgangen.
  • Samle de nødvendige verktøy og materialer du trenger for å smerter som høy trappeoppgangen. Heldigvis trenger du ikke mye å komme i gang med dette prosjektet. Du trenger en stige forlengelse samt noen stepladders, en stige leveler, alle maleverktøy du trenger (med fargene ditt valg), en lang telescoping forlengelse pol, og en pensel extender. Alle disse elementene kan kjøpes fra både den lokale jernvarehandelen, så når du har alt samlet dere kan starte på neste trinn.
  • Begynn med den høyeste området. Du bør begynne med det mest skremmende trinnet i denne prosessen, som om du starter med de lavere områdene, når du begynner å installere dine stiger og utvidelser, vil du bare ende opp med å ødelegge lakken som dine stiger presse inn i veggen. Når det kommer til dette området av inngangsparti godt, har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å nå den med både stigen og utvidelser. Men du kan være i stand til å nå den med pensel extender. Sette alt opp først (stiger og alle), og deretter forsøke å smerte høyeste delen med pensel extender. Hvis det fungerer, deretter fortsetter-men hvis det ikke gjør det, kan du bruke teleskop forlengelse polet sammen med pensel extender for å få jobben gjort. En annen måte å få jobben gjort er med stigen leveler. Dette verktøyet er enkelt å bruke, og du bør være i stand til enkelt å finne ut av det, men hva den gjør er det hjelper stigen forlenge ytterligere. Husk å utvise forsiktighet når du maler!
  • Fortsett med resten av områdene. Med den vanskeligste delen er ferdig, vil du nå ha noen problemer male resten av inngangsparti godt, men alltid gå fra høyeste til laveste, så det igjen, gjør din stiger ikke ødelegge lakken.

Etterpå bare vente på lakken tørke (eller dekke den med maling bånd slik at ingenting kan røre den), og du er ferdig! Gratulerer, og nyt en forfriskende drink.