E2r

Hvordan å behandle mugg skade

Mugg kan være slik en problemfri fordi det er utrygt for en persons helse. Det kan føre til allergier og kan påvirke en persons totale velvære. Det er viktig å behandle mugg problemer å sikre trygghet og god helse av husstanden. Heldigvis er det enkelt å finne ut hvor mugg vokser fordi den trives i varme, mørke og fuktige / våte steder og kommer med en muggen lukt.

Hvordan å behandle mugg skade. Bleach er din beste venn.
Hvordan å behandle mugg skade. Bleach er din beste venn.
  • Bleach er din beste venn. En av de beste måtene å slå mugg infestation er å bruke klor stranden. Før du starter, openn alle vinduer eller holde området ventilert for å unngå innånding av giftige blekemidler røyk. For farget eller malt områder, en kvart av blekemiddel, pluss en spiseskje flytende dishwasing vaskemiddel og ni liter vann vil bidra til å eliminere at mildewy problem. Med en svamp, tørk ned området med mugg før den er fjernet, men sørg for å skylle grundig med rent vann for å completly fjerne løsning. Deretter kan du tørke helt.
  • Ut av skapet. En av de verste stedene å finne mugg er i skapet, der det kan feste seg til edle klær og ødelegge dem. I stedet for blekemiddel, er eddik behandlingen å bruke, spesielt siden det er helt naturlig og bedre for staten klærne og en ofte tilgjengelig område som et skap. Du trenger en sprayflaske og hvit destillert eddik. Hell eddik i sprayflaske og gjelder for klærne, vesker, tilbehør, etc. La på i flere timer, slik at eddik kan trenge og løsne mugg og holde de behandlede objekter i en luftig, åpen plass som på en tabell under solen. Deretter vaske klær eller skylle tilbehør i varmt vann med rikelig vaskemiddel for å kvitte seg med eddik og mugg.
  • Lagrer tre. Å kvitte seg med mugg på tregjenstander i huset, først, vakuum så mye du kan av mugg. Bruk børste for å løsne den skyldige. Bland en gallon av varmt vann og mild såpe, og deretter bruke en klut til å tørke det berørte området. Rengjør fille ofte for å være sikker på at du ikke bare spre mugg. For tøff, klengete mugg, ta en gallon av varmt vann og bland med 4 gram oksygen blekemiddel. La denne blandingen sitte i ca fem minutter deretter dyppe en ren klut og tørk ned treet. Etter at dette er gjort, vaske av løsning med vann. Deretter kan du tørke helt med en tørr, ren klut.
  • Forholdsregler. Du vet det gamle ordtaket, "Forebygging er bedre enn kur". Før mugg invaderer din husstand, holde det fra å komme inn i første omgang. En avfukter kan bidra til å begrense fuktighet inne i huset ditt, og dermed holde mugg unna. En god ventilasjon system bidrar også til å hindre mugg. Sjekk din huset for sprekker som kan føre til fukt og fuktighet å trenge ditt hjem.

En annen måte å holde huset mugg-fri er å sørge for dine viktigste luftkanaler er tørre og rene. Dette er en av de enkleste måten å transportere mugg, så for å holde dette området rent er en tid og krefter å spare måte å holde hele huset uten mugg.