E2r

Slik bruker du en mønstret maling valse

Er du lei av de samme gamle utseende på veggene hjemme

Får du lei av den samme gamle utseende på veggene hjemme? Hvorfor ikke prøve å male dem med en mønstret maling valse? Mønstrede valser kommer med ulike typer design. Denne type maling valse ble skåret med et utformet mønster som bringer et tapet virkning på veggen. Det kan skape flere design på bare én rull, som er mer effektiv enn hvis du bruker en gummi svamp (en alternativ verktøy du kan bruke). Ved hjelp av forskjellige slag med mønstrede maling valse kan selv produsere ulike typer av ordningen eller idé på veggen. Du trenger ikke nok kompetanse i å bruke den, bare rulle den på veggen og du umiddelbart opprette en ny design ordningen.

  • Forberede de tingene du trenger. Du kan kjøpe følgende materialer på din lokale jernvarehandel: interiørmaling, maling roller, to stykker av maling skuffer og en mønstret maling roller.
  • Rengjøre veggene. Du må kanskje sand veggen før du påfører malingen. Dersom veggen har et hull og bulker allerede, lappe det med spackling materiale. Dersom veggen er fortsatt i god stand, kan du bare trenger å vaske eller rense den. Ved hjelp av noen fuktig klut, tørk hele veggen for å fjerne støv og smuss for å forberede den for maleriet jobben.
  • Velg en høy kvalitet maling valse Velg en maling valse som har gode roller ermene som den kan holde mer maling enn de billigere ermene;. Dette vil hjelpe deg å kutte ned på tiden du vil bruke for å male. Begynne å sette basen maling over i veggen ved hjelp av en normal valse. Sett en maskeringstape til de deler som du ikke ønsker å male på.
  • Male en base farge på veggen din. Dette er gjort med en vanlig børste eller en vanlig maling roller.
  • Klargjør den andre fargen. La base maling tørke før du fortsetter til maleriet jobben. Vent i omtrent 48 timer for å la malingen helt tørr. Hell maling på maling valse pan, og deretter dyppe den mønstrede maling valse til maling på pannen. Bruk maling farge du liker som en aksent til veggen. Rulle av valsen å presse ut litt overflødig maling på den. Profesjonelle malere bruker fem-gallon panne eller bøtte med skjermer festet på den. Det er best for store maleri arbeidsplasser, du trenger ikke å fylle kjelen igjen og igjen. Skjermen brukes for å rulle av overflødig maling.
  • Begynn å påføre malingen med mønstrede maling valse. Du kan nå begynne å bruke design. Bruke mønstrede roller maling, dypp mønstret maling valse på malingen i pannen. Deretter begynne å rulle den til veggen for å lage design. Rull den kontinuerlig fra topp til bunn. Så gå for en annen linje gjør det samme slag, slik at du gjør det uniform til hele veggen. Du kan legge til en annen farge hvis du vil i henhold til resultatet du ønsker å oppnå. Det er helt opp til deg hvilken design du ønsker veggen maling for å bli. Bare bruk fantasien. Du kan også prøve en sikksakk teknikk deretter rolle det om igjen og gjøre en eksentrisk utfall.


Slik bruker du en mønstret maling valse. Forberede de tingene du trenger.
Slik bruker du en mønstret maling valse. Forberede de tingene du trenger.

Sjekk alltid om det ferdige malt veggen for å se om du gjør ser maleriet bra. Du må kanskje retusjere noen områder som du savnet og nøye oppdatere den for å unngå overlapping. Det er godt å retusjere den mens den ennå er våt å unngå en overlappende utseende. Det er bedre å bruke to farger som vil utfylle hverandre. Lykke til, og håper dette hjalp!