E2r

Slik bruker du en hage arbeidsstasjon

Hvis du liker å tilbringe tid pusler rundt i hagen din

Hvis du liker å tilbringe tid pusler rundt i hagen din, deretter en hage arbeidsstasjon er et must for deg. En arbeidsstasjon kan hjelpe deg å få hagearbeid verktøy og rekvisita organisert og innen rekkevidde. Hvis du organiserer det og bruke det godt, vil en hage arbeidsstasjon tjene sin hensikt for mange år framover.

Slik bruker du en hage arbeidsstasjon. Kjøp en hage arbeidsstasjon.
Slik bruker du en hage arbeidsstasjon. Kjøp en hage arbeidsstasjon.

Her er hvordan du bruker en hage arbeidsstasjon.

  • Vurdere dine behov. Før du går og kjøper en arbeidsstasjon, må du først finne ut dine behov. Ta en titt på rekke verktøy som du har. Bestem om du vil ha en arbeidsstasjon med en innebygd i vasken, eller hvis du foretrekker noe bærbart og bevegelig. Tenk om hagearbeid behov. Trenger du en overflate der du kan repot elementer? Trenger du mye lagringsplass for store gjenstander? Trenger du en arbeidsstasjon som har mye lagringsplass, eller vil cubby hull nok? Å vite hvordan du skal bruke arbeidsstasjonen skal hjelpe deg å velge den beste for deg.
  • Kjøp en hage arbeidsstasjon. Stikk ut til jernvarehandel eller hagearbeid forsyning butikken og kjøpe en. Du kan også prøve online og få den sendt direkte til ditt hjem.
  • Organisere elementer i henhold til bruk. Når arbeidsstasjonen er montert, kan du nå begynne å lagre elementene. Hold ofte brukte elementer innen rekkevidde. Dette kan inkludere vannkanne, liten spade og hagearbeid hansker.
  • Hold en countertop klar for små jobber. Unngå å bruke all counter plass for lagring. Det er en god idé å la noen bedre plass slik at du har noen plass å gjøre noe arbeid på arbeidsstasjonen. For eksempel kan det være lurt å ha en overflate å samle de verktøyene du trenger for dagen. Du kan også bestemme at du vil repot elementer rett på telleren. Lagre gjenstander under og på sidene hvis mulig.
  • Plasser lange håndteres elementer på siden eller bak. For din rake og spade, bør du sette disse elementene på baksiden eller på siden delen av arbeidsstasjonen. Hvis du plasserer den i front, vil det være i veien for andre elementer.
  • Jevnlig oppdatere elementene i arbeidsstasjonen. Det er en god idé å gjøre en liten våren rengjøring på arbeidsstasjonen. Rydde området for gjenstander som er for gamle og rustne som skal brukes. Hvis du kjøper nye verktøy, bli kvitt de gamle for å holde rotet til et minimum. Hold området klart slik at elementene er alltid lett å nå og tilgjengelig. Sørg for å returnere alle verktøy der du fikk det slik at arbeidsstasjonen er alltid organisert. Støv av noen jord og kompost av arbeidsstasjonen.


Når du har organisert arbeidsstasjon henhold til dine spesifikke behov, vil du være i stand til å få gjort mer arbeid og du vil spare deg selv tid og stresset med å måtte hele tiden se etter elementer som du trenger når du arbeider. Du vil finne at hagearbeid arbeidsstasjonen er en viktig del i å hjelpe deg produktiv i hagen din.