E2r

Slå en pickup lastebil seng i en badestamp

En rekke personer har drømt om å ha sin egen badestamp, men er ikke i stand til å kjøpe denne typen luksus element, fordi det er "dyr". De fleste bare liker å få inn badestamper på en venns hus. Men hva hvis det er mulig for deg å ha din egen badestamp, i ditt eget hus, uten å bruke for mye? Til en brøkdel av prisen av en vanlig kar?

Hvis du har en pickup lastebil og noen andre materialer, kan du lage din personlige badestamp ved å konvertere pickup lastebil inn i en badestamp.

Her er en liste over de materialer som trengs for å slå din pick up truck bed i en hot tub:

Slå en pickup lastebil seng i en badestamp. Etter å parkere pick up truck.
Slå en pickup lastebil seng i en badestamp. Etter å parkere pick up truck.

 • Pickup lastebil
 • Big presenning
 • Duct tape
 • To typer av vannslangen
 • Vann

Etter å ha samlet alle materialer som trengs, kan du nå begynne å konvertere pickup lastebil seng i en badestamp.

Nedenfor finner du fremgangsmåten i å lage badestampen:

 1. Plasser pickup lastebil i nærheten av en vannkilde, slik at enden av vannslangen kan nå lasteplanet.
 2. Etter å parkere pick up truck. Få en presenning, og legge den på sengen av pickup lastebil. Pass på at presenningen har ingen hull på den, sjekk den først før du legger det ned. Størrelsen på presenning varierer avhengig av størrelsen på pickupen.
 3. Etter legging den inn, bruke duct tape til å feste eller feste presenning. Vikle den rundt utsiden av lastebil med duct tape. Pass på at du forsegle presenning ned, fordi det vil være rikelig med vann på den. Pass på å skyve presenning ned mellom førerhuset og sengen.
 4. tar slangen, slå den på til full effekt, og sette den i pickup lastebil seng. Det er lastebiler som kan inneholde opptil 300 liter vann, slik at du kan gjøre ting du ønsker mens du venter på pickup lastebil seng å bli fylt. Dette vil ta noen timer.
 5. Lukk vannkranen etter å fylle lastebilen.
 6. Få en annen slange, deretter plassere enden av slangen inn i eksosrøret og fest den med duck tape. Vær sikker på at ingen luft kommer ut fra forbindelsen mellom enderøret og slangen.
 7. Plasser den andre enden av slangen inn i sengen av pickup lastebil og fest den igjen.
 8. Til slutt slår på motoren din. Luften som kommer ut av eksosrøret vil fungere som varmer og en bobler på din badestamp, og hvis du ønsker flere bobler du kan rev opp motoren for å skape mer luft og skape flere bobler. Bare sørg for at det er noen bak rattet hele tiden å rev opp det. Merk: før du gjør dette, sørg for at du er i et godt ventilert område.

Etter legging den inn. Til slutt slår på motoren din.
Etter legging den inn. Til slutt slår på motoren din.

Nå har du det, din egen personlige, bærbare badestamp. Du kan nå nyte den med dine venner og kjære.