E2r

Økende bringebær planter: planting, voksende, beskjæring bringebær

Lær hvor enkelt det er å vokse en bringebær plante - hva du ikke spiser, kan du fryse

Det er ingenting som å gå ut i hagen og plukke friske, lubben bringebær å nyte på egen hånd eller med kornblanding eller iskrem. Bringebær er ganske lett å vokse, og hva du ikke spiser med en gang kan fryses eller gjøres om til syltetøy for bruk senere i år. Voksende planter, spesielt fruktbærende planter, er vel verdt innsatsen.

Her er hvordan å dyrke bringebær:

Økende bringebær planter: planting, voksende, beskjæring bringebær. Bringebær plantene kommer i to forskjellige typer: sommer peiling og stadig bærer.
Økende bringebær planter: planting, voksende, beskjæring bringebær. Bringebær plantene kommer i to forskjellige typer: sommer peiling og stadig bærer.

  1. Bringebær plantene kommer i to forskjellige typer: sommer peiling og stadig bærer. En bringebær plante med sommer bærende bringebær er generelt moden og klar for høsting i juli. Noensinne bærer bringebær planter egentlig ikke noe bær hele tiden, til tross for navnet sitt. Disse bær planter produserer frukt i ca tre eller fire måneder, vanligvis mellom august og oktober, avhengig av klima og vekstforhold.
  2. Sommer bærende bringebær er litt fussier og mer vanskelig å vokse, siden de trenger nesten perfekt jord og vannforhold. Noensinne bærer bringebær planter er mye heartier.
  3. Når plante bringebær, velger en godt drenert og gjødslet sted i hagen din til å plante bringebær. De liker en fuktig jord, med rikelig med kompost eller organisk materiale. Plantene vil klare seg best i full sol, men de som dyrkes i delvis skygge kan også være vellykket. Transplanterer fra en barnehage er den beste måten å legge planter til hagen din.
  4. Plasser bringebær planter ca to meter fra hverandre i rader som er spredt ca 6 meter fra hverandre. Tidlig vår er den beste tiden for planting.
  5. Grav et grunt hull for plantene dine, arbeider gjødsel eller gjødsel i jorda som du går. Fjern alle luker og andre røtter, da disse vil vanskeliggjøre den grunne røtter av bringebær. Plante bringebær og dekke røttene med om lag 3 inches av jord, etterfulgt av et lett lag av mulch. Hold jorden fuktig å la plantene til å trives.
  6. Økende bringebær er ganske interessant. Visste du at de faktisk vokse fra canes som igjen vokser fra anlegget? Anleggene produserer to sesong er verdt av stokker, det første året vil spire grønnlige canes, og den andre sesongen vil produsere canes dekket i en svært tynn, brun-farget bark.
  7. Som canes vokse høyere, må du sette inn innlegg i din hage og din innsats bringebær planter for å holde dem står oppreist, og motstå skader eller brudd. Du kan også bruke en espalier for dette formålet.
  8. Når bringebær canes har begynt å produsere frukt, holde canes beskjæres etter å plukke bringebær. En av de beste hagearbeid tips er å aldri kutte ned nyere canes som ennå ikke har spiret frukt, da disse er neste sesongs avling. Tross alt av frukten er høstet, fjerne alle rørene som fruited. Etter den siste frost i vinter, beskjære tilbake plantene dine en gang å gi god luftsirkulasjon for de nye canes å vokse.
  9. Å vokse nye bringebær planter fra eksisterende, pin tuppen av en stokk i bakken og la den roten. Deretter kan du enkelt kutte ny vekst fra morplanten.