E2r

Kjøkken gulv alternativer: flis, tre, vinyl gulv og mer

Få kjøkkengulvet ideer som vil fungere best i ditt kjøkken

Bestemme på de beste kjøkken gulv er en av de viktigste interiørtrenden beslutninger du kan gjøre. Du bør sette mye av tanken på denne delen av hjemmet når du planlegger en rask kjøkken remodeling prosjekt eller bare eksperimentere med nye gulv design muligheter. Gulv du velger, vil være midtpunktet i hjemmet. Det kan være høyt eller blanding med omgivelsene. Det kan også gi enten glatt eller ru overflate avhengig av din smak. Det er grunnlaget for den generelle utformingen av kjøkkenet, slik det fungerer å fremheve og forbedre den generelle appell av plass og dine møbler.

Her er de materialer du kan velge mellom for kjøkken gulv ideer:

 • Vinyl eller linoleum - Disse materialene er de enkleste materialer for å opprettholde. På grunn av sin glatte overflate, kan søl og skitt bare dras ren. Linoleum og vinyl gulvbelegg kommer også i millioner av design og mønstre for å matche ditt kjøkken perfekt og veldig billig, også.

  Ulempen til linoleum er at det anvendes i enten en eller to stykker. Det betyr at det meste av det har å bli erstattet når den blir ødelagt. De gjør mer holdbar linoleum, men det kan være ganske kostbare.

 • Keramikk, stein, eller marmor fliser - fliser har forbedret en myriade av kjente, historiske infrastrukturer og ruiner rundt om i verden og overlevde i hundrevis av år som bevis på holdbarhet. Tile dag er opprettet for å imøtekomme et bredt spekter av kundenes behov. Den kommer i en rekke størrelser, farger, teksturer og sterke. Du kan også kjøpe fliser som er laget av en rekke materialer som keramikk (som er den vanligste), stein, marmor og skifer. Fliser , det være seg for kjøkken eller bad gulv, er en uvurderlig investering.

  Kjøkken gulv alternativer: flis, tre, vinyl gulv og mer. Vinyl eller linoleum.
  Kjøkken gulv alternativer: flis, tre, vinyl gulv og mer. Vinyl eller linoleum.

  Imidlertid er fliseinstallasjon en kjedelig jobb og du ikke ønsker å måtte endre dem nå og da. For å unngå dette problemet du vil få en ganske holdbar flis. Dette kan bety at du trenger å bruke litt mer penger for å ha et kjøkken gulv som vil vare i mange år framover.

 • Hardtre og laminat - Eik, mahogni, og bambus er noen av de tre materialene som brukes for å skape tregulv. De er miljøvennlige, i stand til å matche de fleste møbler design, og er det beste valget for casual-moderne utseende. Tregulv er også relativt lett å rengjøre. Selv ganske kostbare, disse gulvbelegg er lett på føttene, langvarig, og svært solid.

Med så mange gode valg, noen huseiere har en hard tid på å bestemme hvilket materiale som er riktig for deres hjem. Men det er faktorer som kan hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen. Noen pekepinner du kan bruke for enkelt valg er kjøkkenet beliggenhet, størrelse, og følelsen du ønsker å oppnå. Her er hva du trenger for å vurdere:

 • Area - Din tilgjengelig boareal er en faktor som tilsier hva slags gulv du velger. Hvis du har en liten plass for å dekke, kan linoleum være den beste materiale som brukes. Men, vil du ønsker å planlegge på en mer holdbart materiale for større områder.
 • Sponset Link
  Trenger friske designkonsepter? Finne gode fornyelse ideer i kjøkken design e-bok!

  Få kjøkkengulvet ideer som vil fungere best i ditt kjøkken. Keramikk, stein, eller marmor fliser.
  Få kjøkkengulvet ideer som vil fungere best i ditt kjøkken. Keramikk, stein, eller marmor fliser.

 • Farger - Color er en viktig komponent i gulv du vil installere. Dynamikken i farge spiller inn i å maksimere og redusere mellomrom. Mørkere farger er ment å gjøre en stor plass ser mindre, noe som gir en aura av kos. Lyse farger tjene til å skape en illusjon av et større område i en ellers trangt rom. Du kan velge å kombinere disse elementene, skape mer interesse og påkalle en leken atmosfære.
 • Renslighet - Er det lett å rengjøre? Det er spørsmålet at hver kunde ber om gulvmaterialer. Ikke-porøse fliser og linoleum er lettest å rengjøre. Denne type gulv kan bli renset ved hjelp av et bredt utvalg av produkter.
 • Penger - Kjøkken gulv kan bli ganske kostbart, avhengig av materialene som brukes til å gjøre jobben. Og noen huseiere må arbeide innenfor rammen av et budsjett når erstatte sine etasjer. Vinyl er den minst kostbare av materialet. Men kan erstatte sprakk og peeling vinyl ark og fliser bli ganske kostbart. Så kommer med en mer slitesterkt materiale kan være rimeligere over tid.
 • Holdbarhet - Dette er en viktig faktor. Den klart mest slitesterke materialet er keramiske fliser. Det tåler mye mer misbruk samt total neddykking i vann. Vinyl er ganske holdbare, men vil tørke ut og sprekke over tid. Og edeltre kan være ganske delikat. Det er lett ripete og vil spenne hvis den blir våt.

Jo mer komfortabel du er med ditt valg, desto mer kjøkkenet som helhet utstråler en naturlig skjønnhet som aldri vil se utdatert. Men vurderer muligheten for en forandring av sinnet i fremtiden, eller et komplett kjøkken remodeling prosjektet, kan det være lurt å gå for en fleksibel design som lett kan følge etter.

Likevel, med disse kjøkken-gulv ideer, bør du vite hvordan du velger den perfekte gulv for ditt hjem. Lykke til!