E2r

Hvordan vurdere kjellerbod

Noe hus med kjeller lagring er virkelig en velsignelse. Det er ekstra plass for lagring esker og noe av verdi som ikke brukes på en jevnlig basis. Her er noen måter å vurdere kjellerbod området inkludert noen typiske problemer forbundet med dem og tips for å opprettholde og benytte en kjellerbod effektivt. Før du hale disse boksene ned eller dumpe ekstra møbler i kjelleren, må du følge rådene i denne artikkelen.

Trinn 1

Hvordan vurdere kjellerbod. Oppføring og exit områder.
Hvordan vurdere kjellerbod. Oppføring og exit områder.

Beregne det faktiske området tilgjengelig i kjelleren; ta målinger av området tilgjengelig på gulvet, høyden og bredden til kjelleren; måle dybden av garderobeskap innenfor kjelleren. Dette vil være nyttig når du bestemmer hva som går ned i kjelleren og deres plassering for optimal utnyttelse av tilgjengelig plass. Mens en kjellerbod området bør inneholde den maksimale mengden av blindpassasjerer elementer, bør det også være rimelig lett å nå dem når det trengs.

Trinn 2

Kjølig og tørt. For sikker oppbevaring, er det mest avgjørende for å sikre at kjelleren er kjølig og tørt. Få kjelleren malt godt, behandlet med vanntetting forbindelser å beskytte mot vannlekkasjer og gjennomføre tiltak for å hindre fukt. Male alle metalloverflater med anti-rust belegg. Sjekk byggeplaner for plassering av vannrør nær kjelleren. Det er også lurt å gjøre stedet pest og termitt bevis. Kontakt din lokale jernvarehandel for å få hjelp. Eksternt er det en god idé å jevnlig rense avløp-måter og rør av blader, støv og annet søppel da dette kan blokkere vann og forårsake lekkasjer i kjelleren lagringsområde.

Trinn 3

God belysning. Påse at kjelleren lagringsområde er godt opplyst og at det er minst ett lys som er koblet til backup strømforsyningen. Det er ingenting som en godt opplyst kjelleren, slik at du kan organisere innholdet, effektivt og komfortabelt. Unngå over-head belysning som det kunne komme i veien og begrense lagringsplass. Flere veggmonterte belysningsenhetene over kjelleren lagringsområde kaste bedre lys over alt.

Trinn 4

Oppføring og exit områder. Basement storages har trapper som fører til dem, og det er godt å konstruere solide rekkverk til trappen for støtte. Maling rekkverk og hvis de er laget av trebaserte materialer, sørge for å behandle dem separat for termitter, avhengig av hvor varmt været blir i ditt område. Hvis du planlegger å bruke kjelleren som et ekstra soverom er det viktig å bygge en egen dør og vindu for exit og kryss-ventilasjon. Selvfølgelig sikre vinduet trygt å hindre inntrengere fra å komme inn i ditt hjem.

Trinn 5

Lys og bærbart utstyr. Regelmessig vedlikehold.
Lys og bærbart utstyr. Regelmessig vedlikehold.

Lys og bærbart utstyr. Ved store kjeller lagerområder [for eksempel i overkant av 120 sq ft] med tilstrekkelig høyde, er det nyttig å kjøpe aluminium stiger og wheelers. Disse vil være nyttig når du prøver å få tilgang til boksene plassert høyt, eller for flytting tunge ting rundt.

Trinn 6

Regelmessig vedlikehold. Inspiser kjelleren lagringsområde for lekkasjer, gnagere, skadedyr eller noe annet som kan forårsake skade på lagrede elementer. Rengjøre og vedlikeholde kjellerbod med hyppige mellomrom.


Disse trinnene bør være nyttig i planlegging av en effektiv kjellerbod området. Gjør hjemmeleksen din godt, og du vil høste gevinsten av å ha en lys og godt vedlikeholdt kjelleren området!