E2r

Hvordan vite fordeler og ulemper med kunstgress

Kunstgress har blitt populært i boliger de siste årene. Opprinnelig utviklet for idrettsparken, flere og flere folk nå vurderer å installere dem i sine hjem. Hvis du er en av disse personene, er det best at du vet fordeler og ulemper med å ha kunstgress installert. Du kan spørre noen av dine naboer som har en. Du kan også be selskaper som tilbyr tjenesten. Et raskt søk på nettet kan også gi deg en ide om hva de er. Her er noen fordeler og ulemper som du kan starte med.

Pros: Utseende

Hvordan vite fordeler og ulemper med kunstgress. Utseende.
Hvordan vite fordeler og ulemper med kunstgress. Utseende.

Pros:

  • Utseende. En viktig fordel med å installere en kunstgressbane i hjemmet er dens utseende. Du har din hage ser grønne 365 dager i året, selv under spesielt varme dager og svært kalde vintre. Du kan selv velge å blande ulike nyanser av gress som skal installeres for en mer naturlig look. Plenen vil være misunnelse av dine naboer.
  • Pest gratis. Skadedyr har ikke noe å spise, og vil ikke ønsker å leve i plenen din, derfor trenger du ikke å kjøpe plantevernmidler for å bli kvitt dem. Ikke bare sparer du penger, du også lagre din familie fra kjemikalier som kan finnes i plantevernmidler.
  • Mindre vedlikehold. Når den er installert, trenger du ikke å bekymre deg for å klippe plenen. Det vokser ikke, så du trenger ikke å klippe gress. Dine søndag ettermiddager kan være reservert for bedre ting. Det er ikke nødvendig å sette gjødsel i tillegg så du ikke trenger å finne den spesielle blanding som fungerer godt med din plen. Dette kan spare deg for penger også.
  • Vannforbruk. I motsetning til en rekke ting du kan lese, må plenen fortsatt som skal vannes, men ikke til å vokse din torv, i stedet for å rense det. Du trenger ikke å gjøre det så ofte om. Vanning kunstig plenen to ganger i måneden burde være nok. Dette tillater deg å spare vann og penger.

Cons: Kostnad

Cons:

  • Koste. Kostnaden for å installere et kunstgress er dyrt. Hvis du installerer det selv, må du leie en torvskjærer og sement komprimator. Dette er lagt til det materialet du bruker. Alt i alt, kan du forvente å bruke tusenvis av dollar for en standard størrelse plen (ca. 750 kvadratmeter). Hvis du har noen andre installere det, er du tredoble prisen og ser på rundt 8960€. Det kan ta årevis før du høste fordelene av investeringen din.
  • Giftig avrenning. Bly er brukt i mange typer av kunstig gress. Selv den minste mengden er ikke bra for deg, spesielt til barn. Bortsett fra bly, inneholder den også en rekke kjemikalier som inneholder arsen og kadmium. Disse kjemikaliene kan blø og posere helseproblemer til familie og naboer.
  • Mindre oksygen. Siden disse er ikke ekte planter, betyr det ikke gi deg ekstra oksygen og kan ha en kvelende effekt på din bolig avhengig av hva andre planter du kan ha.
  • Heat magnet. Det er ingen fuktighet i kunstgress, effekten er veldig varmt. Det absorberer mer varme enn ekte gress og kan slå plenen enormt ubehagelig, selv å bare gå på.


Kunstgress er ikke for alle. Gjør nok forskning før du bestemmer deg for å plassere den i plenen.