E2r

Hvordan velge stue dekor

Stuen er vanligvis det området der du underholde gjester

Stuen er vanligvis det området der du underholde gjester, og hvor familien kommer sammen for å slappe av og bånd sammen. Du ønsker å gjøre det en veldig avslappende sted, på samme tid, at det ser ryddig, rent og organisert. I stuen, du vanligvis plassere en sofa, et bord i midten, et magasin rack, og en hylle der underholdning systemet er plassert. Her er noen ideer i å velge din egen stue dekor:

Hvordan velge stue dekor. Bestem deg for hva slags stoler og sofaen du ønsker.
Hvordan velge stue dekor. Bestem deg for hva slags stoler og sofaen du ønsker.

  • Bestem deg for hva slags stoler og sofaen du ønsker. Du kan velge mellom en rekke sofaer - fra det enkle skinn dekket sofaen til den elegant tre utskårne arm hvile og føtter. Det finnes også kjærlighet seter i forskjellige farger og materialer. For den enkelte som elsker å lese, se på TV eller bare hvile mens du sitter, klubben stoler, solsenger og hvilestoler er alternativene. Dette er bra for stuer som er romslige. Hvis du har begrenset plass, kan du bruke en ottomanske. Disse er vanligvis brukt som en fot avføring, men du kan bruke dem som stoler også.
  • Velg ditt senter og sidebord. De fleste ganger, når du handler for møbler, sofa, stoler og bord kommer som et sett. Velg tabeller som er funksjonelle også. Glass Center tabeller er kanskje ikke ideelt hvis du har barn i huset. Plassere noen dekor på bordene for eksempel blomstervaser, krystaller og figurer.
  • Hvis du har en naken vegg, kan du velge å henge et maleri, en familie portrett, eller en vegg teppe. Du kan også henge vegg dekor som vegg vaser, gjenstander og andre dekorative elementer. Wall belysning gjør også stuen interessant.
  • Lampeskjermer på sidebord også legge liv til stuen. Du kan matche lampeskjerm farge med fargen på møblene dine.
  • Hvis vinduene er nakne og vinduskarmene er klare, deretter bringe den til liv ved å henge gardinene. Du kan matche fargen på teppet med møblene, eller fargen på tabellen dekker, hvis noen. Gardiner er både dekorative og funksjonelle, som de kan brukes til å gi deg litt privatliv og å blokkere direkte sollys. Du kan også sette gardinene ned mens vinduene er åpne, slik at luften i, men ikke la folk utenfor se gjennom den. Bruk tynne Lacy gardiner i løpet av sommeren, og tykkere silkeaktig gardiner i de kalde månedene. Hvis stuen er godt opplyst, så en mørk farget gardin er fine, slik som rødbrun og blå, men hvis stuen maling er allerede mørkt og lyssettingen er stort sett gule lys, deretter en lysere og lysere farge foretrekkes.
  • Bruk dekorative elementer som er for spesielle anledninger som jul, Halloween, påske og andre anledninger som er spesifikke for ditt sted, kultur og tro. Andre mennesker også plassere som dekor tallene tegn funnet i sine religioner.


Stuen innredning reflekterer din personlighet og din familie verdier, så gjerne for å uttrykke deg selv og dele din families kultur med huset gjester, gjennom interiøret.