E2r

Hvordan velge en utepeis

Er du lei av å tenne en brann i en rusten gammel søppel kan og huddling rundt det for varme? Føler du at papirkurven kan er egentlig ikke i harmoni med en velstelt engelsk hage, eller de keltiske vindklokker, eller de hippe fuglekasser du har bygget, eller din miniatyr kopi av Michelangelos David? Hvorfor ikke brenne ting i stil ved å kjøpe en utendørs peis? Det er svært få ting mer meditative enn å sitte foran en brann i fred av hagen din, ser flammene flimre. Og du vil oppdage at det er en utendørs peis skreddersydd for omtrent alle bakgård motiv, tilgjengelig i et bredt spekter av priser.

Hvordan velge en utepeis. Gass eller vedfyring?
Hvordan velge en utepeis. Gass eller vedfyring?

 1. Gass eller vedfyring? Noen mennesker verdsetter praktisk bla en bryter for å starte en brann, og å kontrollere størrelsen på flammen like lett. En gass utepeis vil la deg gjøre det. Andre mennesker foretrekker å brenne tre for og for moroa med å lage en brann. Ikke bare det, men med gasspriser så høye som de er i dag, kan du spare penger ved å velge et tre brennende utepeis.

 • Hva er budsjettet? Disse utendørs peis kan koste alt fra 45€ til mer enn 3740€! På den lave enden av prisen spekteret er små tre brennende peis som er lett flyttes fra ett sted til et annet. Hvis du ønsker å finne den billigste mulig utepeis, er det beste alternativet trolig vedfyring. På høye kostnader slutten er det stiligste av gass modeller med dyre overflater og elegant design, og high-end tre brenne utendørs ildsteder som nesten ser ut som en oppskalere innendørs peis bare transporteres utenfor. Du vil ikke finne hjul på disse dyre.
 • Hvor vil du at din utepeis å bli? Vil det være på en gårdsplass eller dekk, eller ønsker du å nyte det på nøytrale bakken? Denne beslutningen vil bidra til å begrense tilgjengelige design alternativer til en mer håndterlig antall. Noen utendørs ildsteder er utviklet spesielt for bruk på terrasser og dekk. Utover det, det er sikkerhetsmessige hensyn som skal gjøres i tillegg. Hvis du ønsker en peis på terrassen, for eksempel, så ville du sannsynligvis vil brannen omgitt av mesh for å unngå gnister. Bare med at en avgjørelse, har du smalere søket.
 • Vil du ha litt counter-plass rundt brannen? Noen utendørs ildsteder er omkranset av countertop, slik at du kan holde kakao varm, tørke av dine votter eller sparke opp kalde tær. Andre utendørs ildsteder er helt lukket og komfyr-aktig, tilbyr ingen counter plass rundt bålet. Hva foretrekker du, og, igjen, hvor mye du vil betale? Countertop materiale vil definitivt påvirke prisen.
 • Ønsker du utendørs peis strengt for varme, eller også for matlaging? Mange utendørs ildsteder tillate for praktisk matlaging også! Brann pits og brann sirkler lar deg grille og koke ganske lett over dem. Med en brann sirkel i hagen din, kan du føle at du er på en camping tur uten å forlate hjemmet. Selvfølgelig trenger du et sted i bakken der du kan trygt sette en brann sirkel og ikke bekymre deg om brannen sprer seg.

  I tillegg til disse alternativene, er det utendørs ildsteder som konverterer fra vedlagte fyr på en grill som gjør det mulig å lage mat over åpen flamme. Hvis du ønsker en oppreist utendørs peis, men også evnen til å grille, ville dette være et godt alternativ å vurdere.

  Hvor vil du at din utepeis å bli? Vil du ha litt counter-plass rundt brannen?
  Hvor vil du at din utepeis å bli? Vil du ha litt counter-plass rundt brannen?

 • Ditt valg av utepeis vil uten tvil være avhengig av utseendet og stilen din hage. Jeg er overbevist om at du kan finne en utendørs peis som passer. Hva med de keltiske vindklokker, spør du? Ikke bekymre deg - Amazon selger en sjarmerende Celtic Outdoor Gas Fire Pit. Men ville kelterne har godkjent av en brann som brenner gass, spør du? Hvis det plager deg, så kanskje den staselige stein utseende Buckingham modellen passer din engelsk hage i stedet. Eller kanskje du har en masse smijern patio møbler og ønsker å finne en utepeis som ikke kolliderer med det. Ikke et problem - det er noen herlige jern peis å vurdere.
 • Alternativene er enorme, og bare du vet hva hagen din ser ut. Google "utepeis" og se hvilke resultater. På høyre side av denne siden er noen nettsteder der du vil få en bedre følelse for det brede utvalget tilgjengelig. Happy shopping!