E2r

Hvordan velge en gass edger

Hvis gresset på plenen vokser nær en asfaltert underlag som oppkjørselen din, kan det hende at noen av gresset begynner å krype over grensene. Dette er definitivt skjemmende, og gjør plenen vises administrerte og uordentlig. En måte å håndtere dette gresset problemet er å kjøpe en edger som, som navnet tilsier, effektivt trimme kantene på plenen din, gir det en skarp, ren look. Den kan også brukes til å trimme busker og planter. Den største forskjellen mellom en edger og trimmer er at edger er stor for å gjøre vertikale kutt, mens trimmeren brukes for horisontale seg. Her er noen måter for deg å velge en bensindrevet edger å gi deg best valuta for pengene:

Hvordan velge en gass edger. Avgjøre om en gass-drevet edger er egentlig det du trenger.
Hvordan velge en gass edger. Avgjøre om en gass-drevet edger er egentlig det du trenger.

  • Avgjøre om en gass-drevet edger er egentlig det du trenger. Vet at det finnes ledige edgers drevet av elektrisitet eller batteri. Er disse typer edgers faktisk ansett som mer effektiv, fordi de krever mindre vedlikehold, de produserer mindre støy, og er billigere også. Så da er det best å velge en bensindrevet edger? Eksperter anbefaler denne typen edger hvis du har en stor plen, fordi gass edgers er i stand til å arbeide på gress raskere enn sine elektrisk / batteridrevet kolleger.
  • Vurdere den enkle monteringen Edgers måtte settes sammen;. Sørg for at du er i stand til å gjøre dette raskt og enkelt. Du bør også finne ut prosessen med å sette i gass: det er mye renere og mer praktisk hvis du finner en modell som ikke krever noen blanding av olje og gass.
  • Vurdere vekt. En annen av dine topp hensyn vil være hvor lett det vil være for deg å flytte edger rundt. Det er noen modeller som er utviklet for å være lette slik at det ville gi enkel manøvrering. Noen modeller har også innebygd i styrehjul som arbeider for å støtte edger vekt (slik at brukeren ikke ville ha å støtte edger vekt i sin helhet). Andre har to håndtak som gir ekstra balanse for brukeren.
  • Finne ut hvor lett det er å starte. Gassdrevne edgers må startes av brukeren drar i tråden sin. Pass på at den modellen du velger er lett å starte (helst med en eneste pull bare), og at motoren går jevnt.
  • Finn ut hvor dypt knivene gå. Dette er viktig spesielt hvis kanten av plenen din er betydelig dypere enn bakken. Noen edgers grave bare maksimalt 2 inches, mens det er andre som kan gå så dypt som 3,5 inches eller mer.
  • . Bestemme enkel betjening Du bør ta deg tid til å prøve ut hvor enkelt en bestemt modell er å drive: for eksempel, ville du være i stand til å kontrollere høyden på håndtakene eller hvor dypt bladene vil kutte? På hvilken vinkel trenger du for å plassere deg selv i forhold til edger (dette vil avhenge av hvor bladene ligger)? Er edger lett å manøvrere når motoren er i gang (noen edgers en tendens til å trekke bort fra operatøren fordi motoren er for kraftig)?

Husk, for å få best valuta for pengene dine det bokstavelig talt lønner seg å sørge for at edger du velger er en som du kan drive effektivt, og en som vil vare en lang, lang tid. Lykke til!