E2r

Hvordan vaske skinnsko i vaskemaskin

Skinnsko er solid og flott å ha

Skinnsko er solid og god å ha. Over tid, begynner skoene å bli skitten og ser gammel. Hvis dette skjer, er en av måtene du kan rense skoene dine for å kaste den i vaskemaskinen.

Her er hvordan å vaske skinnsko i en vaskemaskin.

  • Bestem sko som må vaskes. Ikke alle skinnsko kan og bør vaskes i vaskemaskin. De beste til å vaske i vaskemaskinen er snøring Workman støvler laget for Heavyduty bruk. Ikke kaste inn dine skinn høye hæler i vask. Også, hvis skoene har spesielle tilbehør som metall spenner og kjeder, kan det være lurt å tenke to ganger om å vaske det i vaskemaskinen. Disse skoene er bedre brakt til en sko verksted for å bli profesjonelt rengjort og behandlet.
  • Vask den av seg selv. Når du vasker skinnsko i vaskemaskinen, bør du ikke vaske den med andre klesplagg. Ikke engang vaske den med andre par sko. Hvis du ønsker å vaske skoene dine, bør du gjøre det en om gangen. Lær fargestoffer har en tendens til å blø så du kan ende opp med å ødelegge og flekker på skoene hvis du vasker mer enn ett par.
  • Bruk kaldt vann. Sett vaskemaskinen vannstanden på lav. Bruk kaldt vann skyll og vask syklus. Ikke bruk varmt vann. Dette kan føre til at skinn dye å blø. Dessuten kan varmt vann føre skoene deformeres eller krympe.
  • Bruke litt vaskemiddel bare. Du trenger ikke mye vaskemiddel for å vaske skoene dine. Faktisk kan du gå med en fjerdedel av måle-scooper. Bestem det minste mengde vaskemiddel du trenger å gjøre et lavt nivå vask, og deretter bruke bare halvparten av nødvendig mengde vaskemiddel.
  • Bruk svak syklus. Når vaskemiddel er oppløst i vannet, legg skoene i vaskebalje. Før du gjør det, sørg for at du fjerner blonder og indre fôr av sko. Trekk tungen på skoen ut for å åpne den riktig. Plassere en på hver side av maskinens agitator for å balansere ut vekten i karet. Lukk lokket og la maskinen vaske skoene dine. Det trenger ikke å være i vaskemaskinen i lang tid. Bruk den raskeste og mest skånsomme syklus mulig.
  • Fjern umiddelbart. Så snart vaskeprogrammet er ferdig, må du fjerne skoene fra vaskemaskinen. Skoene må tørkes på riktig måte med en gang.
  • Tørke skikkelig. Ikke bruk tørketrommel å tørke skinnsko. Den høye varmen kan føre til at lær å knekke. Plasser den utenfor der det kan lufttørke. Du kan plassere den under solen etter behov. Hvis du vil, kan du plassere noen krøllete aviser i skoen senere for å fjerne fuktig lukt.


Hvordan vaske skinnsko i vaskemaskin. Bestem sko som må vaskes.
Hvordan vaske skinnsko i vaskemaskin. Bestem sko som må vaskes.

Husk at du ikke bør gjøre dette så ofte. Dessuten vil ikke tisse skoene hjelpe den beholde sin form og fasong bedre.