E2r

Hvordan tapet et loft

Når loftet er brukt som en verdig plass hjemme

Når loftet er brukt som en verdig plass hjemme, er det på tide å pusse opp den til å forbedre sin atmosfære. Selv om loftet ikke vil gi deg mye plass, kan det meget vel gi deg en inspirerende plass til ulike formål. Ta oppmerksom så godt at det er ikke vanskelig å dekorere loftet for estetiske grunner. En enkel installasjon av tapet kan gjøre det meste av triks.

Imidlertid, med vinkelen av loftet vegger, kan installering av bakgrunner i rommet blir en total utfordring. Men hvis du kommer til å ta en nærmere titt på det, tapetsering et loft er mye enklere enn hva du tror. Faktisk, med disse enkle trinnene, kan du fullføre din loftet wallpapering prosjektet:

  • Forbered veggen først. Det er viktig å glatte overflaten av veggen for dette prosjektet. Dersom veggen har gammel tapet i det, skrelle den av fra overflaten. Deretter bruker et sandpapir for å oppnå en glatt overflate på veggen. Påfør en primer eller sealer gang hver spot er helt glatt.
  • Arbeidet med ditt foretrukne veggen først. Det er vanligvis best å jobbe på den rette eller sideveggen først. Marker noen punkter i veggen ved å slippe et blylodd for å få en rett linje.
  • Skjær biter av tapet. Ved måling av veggen, kutt bakgrunn rundt fire inches lenger enn målingen. Men hvis tapet har store mønstre, måle mønsteret godt nok slik at du kan ha mønsteret stilt opp riktig selv når du kutter dem ut bit for bit.
  • Aktiver lim på tapetet. Prosessen med å aktivere tapet er lim avhenger av hvilken type papir du bruker. Det er noen som må dyppes i vann, mens andre bare trenger å bli børstet med en lime aktivator. Følg uansett bakgrunn produsenten dirigerer.
  • Installere bakgrunnsbilde. Ved vellykket aktivere limet, begynner å installere papir på veggen. Det vil være lettere for deg å begynne på øvre side av veggen. Pass på at du trykker på papir fra toppen hele veien ned for å sikre at det holder fast. Husk å la to inches overlapper på begge sider tegninger på veggen.
  • Trim overflødig tapet. Siden du igjen noen overlappende papir både på toppen og bunnen av markeringene, må det være trimmet ned denne gangen. Men før du gjør dette, sørg for at det ikke er luftbobler tilstede i avisen lenger. Du kan få en glatting børste og bruke det til dette formålet.
  • Forbered neste stykker. Akkurat som hvordan du skjære det første stykket tapet, forberede de neste stykker for installasjon. Husk å matche mønsteret av neste stykke fra de tidligere brikkene slik at du kan komme opp med en uendret tapet mønster. Fortsett å gjøre denne prosessen til alle veggene på loftet er helt dekket.

Så hvem sier at tapetsering loftet er en tøff jobb

Hvordan tapet et loft. Forbered veggen først.
Hvordan tapet et loft. Forbered veggen først.

Så hvem sier at tapetsering loftet er en tøff jobb? Prosessen er like enkelt som å installere det i et vanlig rom. Du trenger bare å være tålmodig i oppgaven, slik at du kan forvandle din loftet i en stor plass for hva formålet er.