E2r

Hvordan ta vare på en Areca palmetre

Areca palm anlegget

Areca palm anlegget, som faktisk er et tre og er kjent ved sitt vitenskapelige navn, Chrysalidocarpus lutescen, er en fabelaktig grønne alternativet å ha innendørs enten i hjemmet eller på kontoret. Dette er på grunn av de mange badebukser som vokser vakre og grønne fan-lignende Fronds. Mens dette anlegget er estetisk perfekt, kan det bare tjene sitt formål med nok øm, kjærlig omsorg. Vann, sollys, jord, og alle de andre behovene noen annen plante vil være involvert, men siden dette anlegget er beregnet for innendørs dekorasjon, vil du trenger å vite de riktige mengder og doseringer. Her er noen verdig tips som du kan gjøre for å ta vare på din Areca palmetre.

  • Innkjøp av treet. Når plukke ut Areca palm plante eller tre for å gå med, er det viktig at du vet hva du skal se etter og hvor. Besøk din lokale hage og anlegg forsyning butikken og sjekk ut de ulike alternativene de har tilgjengelig. Ved kontroll av anlegget, ta notat av bladene. Hvis det er mørke flekker eller skader forårsaket av insekter og deretter vurdere å se andre steder. Videre alltid sjekke om treet du får er solid og ungdommelig. Den beste prøven for å få er en som har sterke badebukser, grønne blader med et snev av gult, og med små Fronds spirende fra stammene nedenfor. Sørge for at anlegget står rett opp. Hvis stammene har bøyer eller er litt feilsendt, så det kan ikke være sunt.
  • Velg plasseringen. Areca palmetre kan plasseres innendørs forutsatt at det er rikelig sollys siver gjennom og treffer planten på visse tider av døgnet. Teknisk, må denne type anlegg ca 5 timer sollys om dagen men de trenger ikke å bli truffet direkte. Derfor de beste stedene å plassere treet ditt er i nærheten av vinduer og dører. Belysning er viktig her, da dette vil bidra til å sikre at treet opprettholder perfekt helse gjennom hele sesongen. Nå er det ikke anbefales å plassere anlegget et sted hvor det vil bli konstant og direkte eksponering for solen da dette bare vil slå ønskelige grønne bladene i gult og kanskje til og med brun. Se etter et sted med perfekt balanse.
  • Vanne det daglig. Fuktighet er nøkkelen når det gjelder å oppdra en Areca Palm anlegget. Dette blir sagt, er det viktig at du vann anlegget hver eneste dag. Sørg for at jorda og bladene er konstant fuktig. Aldri la det tørke ut, da dette vil endre fargen på bladene til brun på et blunk. Men sørg for å ikke overvann det heller. En perfekt balanse når vanning er nødvendig. Daglig vanning, men ikke for mye.
  • Legg gjødsel. 2 til 3 ganger i året er den perfekte dosen av gjødsel for denne typen anlegg. Legge til gjødsel i gang på en stund vil holde jorda frisk og full av ernæring som vil hjelpe din treet i å opprettholde sin helse og grønn image. Dette vil hindre at røttene råtner også. Det er sterkt anbefalt å blande jorda i disse tider, så vel med ingredienser som torvmose, leirjord og sand.

Hvordan ta vare på en areca palmetre. Innkjøp av treet.
Hvordan ta vare på en areca palmetre. Innkjøp av treet.

Følge disse tipsene til punkt og prikke vil sikre din Areca palmetre vil overleve deg og selv i senere stadier, vil det fortsatt forskjønne ethvert rom eller innendørs areal for ikke å nevne, gi god pustende område i lukket rom.