E2r

Hvordan spray polyuretan

Polyuretan er en harpiks som er basert på plastisk

Polyuretan er en harpiks som er basert på plast. Den brukes til å produsere en rekke ting som baby leker og møbler. Ved anvendelse som maling, kan den bli brukt for nesten alle typer overflater som tre, plast eller metall. Dette etterlater en blank overflate, som er motstandsdyktig mot vann og kjemikalier. Det kan være tilgjengelige så klart toppstrøk eller i mange forskjellige farger. Disse er vanligvis påføres med sprøyte eller kan. Så, hvordan kan du spray polyuretan?

Vurdere hvilken type polyuretan å velge

Hvordan spray polyuretan. Vurdere hvilken type polyuretan å velge.
Hvordan spray polyuretan. Vurdere hvilken type polyuretan å velge.

Vurdere hvilken type polyuretan å velge. De fleste butikker selger polyuretan maling som allerede er ferdigblandet og klar til bruk. Disse finnes i spraybokser. Det finnes også typer passer for større prosjekter som kan oppnås ved å blande inn utførelser.

Oppsettet ditt område

Oppsettet ditt område. Din området bør være godt ventilert. Dette er for å sikre at du ikke vil bli kvalt mens du arbeider med polyuretan, som det har veldig sterk lukt. Sørg også for at du vil sette opp din sprøyting område hvor det ikke er noen mennesker i nærheten. Legg ned aviser, dropcloth eller noe materiale som kan dekke et bredt område der du skal sprøyte. Således er for å sikre at gulvet eller gress ikke vil også sprøyte. Du kan også plassere hva du vil spray inne i en boks, slik at du kan spraye jevnt. Dette vil også hindre deg fra oversprøyter.

Beskytt deg selv

Beskytt deg selv. Dekk ansiktet og nesen med en maske, slik at du ikke vil inhalere røyken mens sprøyting. Bruk en beholder stil respirator hvis mulig, siden vanlige masker ikke kan være i stand til å filtrere ut røyken. Bruk riktige drakter og hansker for å hindre fra hudkontakt med polyuretan. Også beskytte øynene med vernebriller for å unngå overanstrengelse av øynene og irritasjon. Det er også svært viktig å ikke plassere malingen i nærheten av en flamme siden disse er svært brennbart.

Spray på prosjektet

Polyuretan er en harpiks som er basert på plastisk. Oppsettet ditt område.
Polyuretan er en harpiks som er basert på plastisk. Oppsettet ditt område.

Spray på prosjektet. Det er best å gjøre flere tynne belegg snarere enn en eller to tykke seg i sprøyting et prosjekt med polyuretan. Hold ut spray 10 til 12 inches fra prosjektet og spray ett lys pels som er spredt jevnt. Du kan starte fra utsiden, og deretter kan du spraye horisontalt over, fra topp til bunn. Du må stryke jevnt og spray kontinuerlig. Påfør et andre lag når det første belegg allerede tørker opp. Pass på å sand før hver belegg. Dette vil sikre at prosjektet blir ferdig skinnende og blank. Du må kanskje frakk prosjektet med polyuretan henhold til hvor mye belegg er nødvendig. At prosjektet tørke helt (minst en hel dag), etter siste belegg, for å unngå enhver flekk på prosjektet.

Sprøyting polyuretan på møblene dine

Sprøyting polyuretan på dine møbler, keramikk, eller noe annet materiale, kan hjelpe deg å spare penger til å kjøpe nye møbler eller keramikk, siden polyuretan beskytter overflater. Du kan også gi prosjektene bort eller selge disse i garasje salg hvis du virkelig ønsker å bli kvitt dem. Det vil sikkert være noen som er interessert i dem siden du har gitt dem glanset overflate som bare polyuretan kan gi.