E2r

Hvordan sikre hjemmet sikkerhet mens du er borte

Skal du bort på en lengre ferie

Skal du bort på en lengre ferie? Til stranden, kanskje, eller bort til fjells? Uansett hvor du skal, er det svært viktig at du kommer tilbake til ditt hjem i god behold - og det hjemme selv også holder seg trygt og godt! Her er noen av de beste måtene å sikre at hjemmet er trygt selv når du er borte.

  • Midlertidig avbryte din magasin og avisabonnement. Så snart du finner ut datoen for ferien, bør du skrive eller sende en e-post til avisene at du abonnerer på, slik at du kan midlertidig avbryte dem. Husk: ingenting sier "hus er borte!" mer enn Uavhentede magasiner og aviser ut på verandaen!
  • Spør en betrodd nabo å hente posten for deg. Et alternativ er å tildele en nabo som du absolutt stole på å få all post fra postkassen hver dag mens du er borte. Mens han er på det, kan du også betale ham til å klippe plenen, måke snø av oppkjørselen din, eller hvis du har et kjæledyr, for å ta vare på ham for mellomtiden.
  • La bilen stå i garasjen. Et annet avslørende tegn på et hus fravær er ingen bil i garasjen. Hvis mulig, låne en venns bil eller leie en bil slik at du kan la din bak. Hvis du skal sykle et fly til ferien, kan du be noen til å kjøre deg dit.
  • Installer en tidtaker i belysning din. Å avverge potensielle innbruddstyver, kan du sette en tidtaker på lysene slik at de kunne gå på og av på angitt klokkeslett. Et annet alternativ er å tildele en betrodd slektning eller venn til å sove over hos deg i løpet av natten mens du er borte, bare så det er en åpenbar tilstedeværelse i hjemmet ditt.
  • Ta ut kontakten av din fasttelefon. Hvis du slår på telefonsvareren, kan potensielle innbruddstyver blir oppmerksom på at du ikke er hjemme for en lengre periode. Hvis du tar av pluggen, på den annen side, de bare tenker kanskje at fasttelefon er brutt.
  • Unngå å snakke om ferie på offentlige steder. Noen ganger er det en god ting å være paranoid. Forestille seg at det kan være en potensiell innbruddstyv henger ut i din favoritt salong eller restaurant, og når han fanger på at du forlater huset tomt for ferie, du bare kan være hans neste mål.
  • Sørg for at alle vinduer og dører er låst skikkelig. Dette er den mest grunnleggende retningslinje, men noen ganger en av de mest glemt, så vel. Ta en god titt på huset ditt og tenke som en innbruddstyv: hva er mulig, nesten umerkelige innganger er det? Og mens du er i gang, bør du også se etter mulige brannfarer i tillegg.


Det du har det

Hvordan sikre hjemmet sikkerhet mens du er borte. Midlertidig avbryte din magasin og avisabonnement.
Hvordan sikre hjemmet sikkerhet mens du er borte. Midlertidig avbryte din magasin og avisabonnement.

Det du har det! Dette er bare noen av de mest grunnleggende måter å sikre at hjemmet er trygt selv når du er borte. Husk, lønner det å være paranoid noen ganger, slik at du kan unngå alle mulige farer. Tross alt, det er mye bedre å være føre var enn etter snar! Lykke til, og ha en lykkelig, bekymringsfri ferie!