E2r

Hvordan sette føttene inn i et hjem spa detox bad

Den vanlige livsstil av moderne menneske er veldig hektisk og stressende

Den vanlige livsstil av moderne menneske er veldig hektisk og stressende. Ikke rart at alle ønsker å lade opp kroppen hans gjennom alle mulige midler. Det kan være så enkelt som en god restitusjon eller det kan være så luksuriøst som den dyreste spa-behandling. Men mellom den enkleste og mest sofistikerte er andre avslappende alternativer som å bruke et hjem spa detox bad. Denne saken er en spesiell maskin som brukes til å avgifte kroppen samtidig som det gir deg en avslappende spa-behandling. Kostnaden kan være dyrt, men belønningen vil være verdt hver krone. Begynne å nyte denne enheten med en god avgifte fot spa. Her er hvordan du kan sette føttene inn i et hjem spa detox bad:

  • Forbered foten boblebad området. Det bør være et komfortabelt sete hvor du kan slappe av mens enheten gjør jobben sin. Du kan lyse opp duftlys eller fjerne rot å gjøre området mer avslappende.
  • Les enhetens manual. Hvert hjem spa detox bad i markedet har ulike funksjoner og brukes annerledes. Det er best å lese bruksanvisningen og følg produsentens instruksjoner om hvordan du bruker enheten. Det kan ha instruksjoner om hvordan du bruker det for fot spa. Hvis det ikke er manuell, og deretter gå videre til neste trinn for en generell veiledning om hvordan du bruker et hjem spa enhet.
  • Rengjøre enheten. Rengjøring avhenger av hva som trengs av enheten. Noen er greit med å tørke av de støv mens noen enheter vil bli bedre med såpevann.
  • Fyll i vann. Vannet i fotbadet må være omtrent fem inches dyp, eller bare nok til å dekke føttene.
  • Plugg hjemme fotbadet til stikkontakt. Still temperaturen mellom 104 og 108oF, som er ideell for fot spa. Vannet vil sakte varmes opp for å oppnå ønsket temperatur. Enheten vil holde vannet til at temperaturen mens føttene er dynket i badekaret.
  • Legg din favoritt spa ingredienser. Grønn te, bambus blader, mais silke, gulrot blader, reddik blader, oransje rinds, hvitløk, pepper, ingefær, kronbladene av blomster, og mange andre naturlige tilsetningsstoffer kan bli satt i boblebadet. Legg noen essensielle oljer, også. Kombiner ulike elementer i badekaret avhengig av effekten du vil. Eksfolierende boblebad vanligvis legge kosher salt og sitronsaft i badekaret. Fuktighetsgivende fot boblebad kan oppnås ved tilsetning av melk eller olje i vannet. Kosmetikkindustrien har allerede fot spa forsyninger for de som ønsker å gjøre det hjemme. Bare bruk din valgte produkt som instruert av produsenten.
  • Komfortabelt sitte og nyte fotbadet. Spill musikk og tenke på avslappende atmosfære. Sett føttene inn i hjemmet spa detox bad. Du kan ta en lur, lese en god bok, eller bare nyte ensomheten mens føttene blir bortskjemt.


En tilfredsstillende fot spa varer vanligvis inntil 25 minutter

Hvordan sette føttene inn i et hjem spa detox bad. Forbered foten boblebad området.
Hvordan sette føttene inn i et hjem spa detox bad. Forbered foten boblebad området.

En tilfredsstillende fot spa varer vanligvis inntil 25 minutter. Ikke overdriv eller føttene vil lide. Tørk føttene med et rent håndkle etter spa. Du kan gi deg selv en god pedikyr, også. Følger det med en god fot massasje og avslutte det ved å bruke foten fuktighetskrem.