E2r

Hvordan rengjøre hundebæsj fra hagen din

Hunder er fantastiske følgesvenner å ha rundt huset

Hunder er fantastiske følgesvenner å ha rundt huset. De kan være svært lojale og kan være stor stress-midler. Faktisk viser undersøkelser at folk faktisk krefter raskere når de har kjæledyr som hunder. En av vanskelighetene i hundehold, derimot, er rengjøring av bæsj. Her er hvordan du effektivt kan rydde hundebæsj fra din hage.

Hvordan rengjøre hundebæsj fra hagen din. Hund avfall composts.
Hvordan rengjøre hundebæsj fra hagen din. Hund avfall composts.

  • Velge scooper. Først av alt, må du velge riktig type hund akterdekk scooper. Det er mange tilgjengelige i markedet, hvorav noen er svært enkel og ser ut som en stor skje med en rett kant. Disse er imidlertid ganske vanskelig å bruke. De beste scoopers er hengslet scoopers. Dette er litt dyrere enn de fleste scoopers, men det har en "kjeve" som vil tillate deg å plukke opp bæsj uten å bruke en annen scooper å skyve bæsj i pannen av den første scooper.
  • Bruke scooper. For å bruke scooper, må du trykke på håndtaket filmy. Ved å trykke på håndtaket vil sette mekanismene til handling og vil åpne kjevene på akterdekk scooper. Når kjevene er åpnet, plassere scooper slik at de to kjever er på begge sider av akterdekk som du prøver å øse. Når du har plassert den, sakte slipper grepet på håndtaket slik at kjevene vil trekke seg unna og lukke inn på akterdekk. Du kan øve på steinene hvis du har problemer med å bruke akterdekk scooper.
  • Bagging akterdekk. Etter kjevene har stengt på akterdekk, kan du plassere enden av scooper på en plastpose hvor du vil plassere akterdekk. Pass på at du forsegle plastpose når akterdekk er allerede inne, og at du kvitter deg med posen ordentlig.
  • Rengjøring hendene. Etter avhending av bæsj, sørg for at du vaske hendene grundig. Det finnes en rekke bakterier og bakterier, som kan bli overført fra hunder for mennesker. Dessuten er det mulig for deg å få infeksjoner av innvollsorm hvis du håndterer den bæsj av en hund som har innvollsorm.
  • Hund avfall composts. En annen idé som du kan bruke når det kommer til hundebæsj er hunden avfall kompost. Dette innebærer å skape en kompost gropen der du vil sette hele hundebæsj. Etter at hunden avfallet har blitt til kompost, kan du bruke den som gjødsel. Du må sørge for, men at komposten pit er langt fra hvor hunden streifer, fordi noen hunder liker å leke med sine egne avføring.
  • Diet. Til slutt, sørg for at du mate hunden din en god diett bestående av fast føde. Når hundene får god hundemat, kommer deres avføring ut fast og lett å plukke opp. Plus, har avføringen vanligvis en mye mindre offensive duft hvis god hundemat er gitt.

Med disse trinnene, bør du være i stand til å opprettholde en ren og poop-free tunet - selv om du har en eller flere hunder roaming og patruljerer plenen.