E2r

Hvordan re - olje filteret av en gressklipper

Så som vi dykke med hodet først inn i vår-og sommermånedene noen grunnleggende honning-do oppgaver er spotter oss fra rundt hjørnet. Forberedelse for disse endeløse oppgaver og gjøremål kan gjøre noe så enkelt som å kutte gresset virke som en fullverdig jobb. Vel la oss starte med å lage denne oppgaven mindre av en chore og forenkle rutinen med noen grunnleggende gressklipper vedlikehold, re-oljing av filteret. Re-oljebehandlinger gressklipperen filter tar bare noen få minutter og bidrar til å holde klipperen knirkefritt. Dette kan høres ut som en jobb for noen som har fått opplæring i gressklipperen reparasjon og vedlikehold, men jeg er her for å gi deg den enkle trinn for trinn hvordan du re-olje filteret av gressklipperen din!

Hvordan re - olje filteret av en gressklipper. Først må du finne ut hvor filteret ligger.
Hvordan re - olje filteret av en gressklipper. Først må du finne ut hvor filteret ligger.

Hva du trenger å riktig re-olje filteret

  • skrutrekker
  • oppvaskmiddel
  • slange
  • papirhåndklær eller en klut
  • plastpose
  • gressklipper motorolje

Først må du finne ut hvor filteret ligger

Først må du finne ut hvor filteret ligger. De fleste er plassert over forgasseren. Løsne skruen som holder toppdekselet på plass. Du vil deretter fjerne skum luftfilter og inspisere den for rips eller revne seksjoner. Du trenger ikke å bytte luftfilter med mindre slik skade er funnet i de fleste tilfeller. Du vil da ønske å rense skum luftfilter med en liten mengde flytende oppvaskmiddel. sørge for å skylle av såpen grundig. Ikke bli overrasket om du ikke kan få filteret 100% ren, er det laget for å holde olje likevel. Du kan også velge å rengjøre saken som huser din skum filter, fjerner enhver bygget opp rusk.

Det andre du ønsker å tørke skum av med papirhåndklær eller en klut

Det andre du ønsker å tørke skum av med papirhåndklær eller en klut. Nå er du klar for litt plenklipping handling.
Det andre du ønsker å tørke skum av med papirhåndklær eller en klut. Nå er du klar for litt plenklipping handling.

Det andre du ønsker å tørke skum av med papirhåndklær eller en klut, klemmer filteret i klut eller papir håndklær fjerne alt overflødig vann. Du kan la det lufttørke også. Å sørge for at filteret er ganske tørt før du flytter til trinn tre.

For det tredje vil du plassere filteret i en plastpose. Du vil legge til en liten mengde, omtrent en tabell skje, av gressklipper motorolje i vesken som inneholder filter. Arbeid filteret rundt i posen slik at den samler oljen. Du trenger ikke mye gressklipper olje til re-olje filteret, går litt langt.

sist du tar fersk oljes filteret, og sett den tilbake i huset sitt. Sørge for at du sette filteret tilbake på den rette måten. Returnere toppdekselet, skru til skruen og du har en fersk oljes gressklipper.

Nå er du klar for litt plenklipping handling

Nå er du klar for litt plenklipping action! Hvis du tar disse små skritt hver sesong og re-olje filteret vil det forlenge levetiden til dette filteret. Gjør din honning-do liste virke litt mindre fryktelige kommer plenklipping sesongen.