E2r

Hvordan planlegge våren dekorere

Våren er en tid for fornyelse og gjenfødelse

Våren er en tid for fornyelse og gjenfødelse. Blomster og planter våkne opp fra sin vinter slummer. Fugler, sommerfugler og bier begynner å fylle hagen både i byene og landsbygda.

Hvordan planlegge våren dekorere. Begynn med vår rengjøring.
Hvordan planlegge våren dekorere. Begynn med vår rengjøring.

Hvis hagen din er abloom, hvorfor ikke utvide våren velkommen innendørs? Planlegger å dekorere hjemmet ditt for våren ved å tillate natur å være din viktigste inspirasjon.

  1. Begynn med vår rengjøring. Før du tenker på å dekorere for våren, gjør en grundig rengjøring av huset og hagen. Bli kvitt elementer du ikke lenger trenger, og organisere dem som du har tenkt å beholde. Husk at vår rengjøring er "ut med det gamle, inn med det nye."
  2. Bruk floral print putevar. En enkel og rimelig måte å dekorere stua og andre rom i huset for våren er ved hjelp putevar med blomstermønstre. Ikke inn i blomster? Deretter bruker putevar i pastellfarger: himmel blå, baby rosa, mint grønn, sitron gul og lilla. Hvis du bruker sofa dekker, plukke seg i våren design.
  3. Sett opp våren gardiner. Hold tunge gardiner og erstatte dem med lyse og luftige gardiner. Henge tynne gardiner med blomster eller pastell design. Mens du er på den, endre døren matter og området tepper til de som gjenspeiler vårmånedene.
  4. Ta ut din floral eller løvverk dekorert servise. Du kan legge til en bit av våren til spisebord ved å bruke glass, bestikk og porselen som har blomster eller blader som pynt. Eller bruk multi-spring fargede plater og briller. Bord sengetøy bør fullføre våren tema også. Bare sørg for å ikke overdrive det ved å blande i nøytrale fargede brikkene.
  5. Vise fotografier eller malerier som minner om våren. Endre bildene i rammer med scener som minner deg om våren. For et mer personlig preg, bruke bilder av dine kjære (inkludert kjæledyr) med innslag av våren i bakgrunnen. Hvis du har malerier av blomster eller våren natur, er det på tide å ta dem ut av loftet for show.
  6. Male eller endre bakgrunnsbilde med våren som inspirasjon. Hvis du føler at det er tid for en stor endring, male veggene i en av de mange farger av våren. Eller endre veggen papir. Se etter tapet med blomster eller eføy utskrifter eller i pastellfarger.
  7. Bygge en fugl huset eller sette opp en fugl bad. Inviter fuglene inn i ditt hjem ved å bygge en fugl huset. Du kan finne tonnevis av DIY steder på nettet for å hjelpe deg med dette prosjektet. Sette opp en fugl bad er også en fin idé for våren.
  8. Dekorer med fugler i tankene. Du kan også dekorere innsiden av hjem med inspirasjon kommer fra fjærlett venner. Fjær og egg er noen dekorere ideer du kan innlemme. Flettede kurver fylt med faux egg er en søt touch på bordplater.
  9. Bring i blomstene. Klipp opp blomster fra hagen din, og plassere dem i ulike områder av huset. Ikke glem å ha satt noen på kjøkkenet samt badene. Trenger blomstene ikke bare ser bra ut, de lukter godt også.

Det er lett å planlegge våren dekorere hvis du tar en side fra naturen og la fargene og skjønnheten i vårblomster å være din inspirasjon. Tenk på gjenstander som bringer varmen av våren inn i ditt hjerte og innlemme disse i design. Mest av alt, har tenkt å ha det gøy med våren dekorere. Tross alt, etter den triste måneder med vinter, er det tid for en gjenfødelse.