E2r

Hvordan måle for kabinett maskinvare

Tar tid å måle for ditt kabinett maskinvare kan være nyttig om du pusse opp eller bytte ut deler av ditt kjøkken eller bad skap. Dette vil sikre at den nye maskinvaren vil passe inn med skapet, og vil spare deg bryet med å finne ut at det ikke passer, eller det er feil størrelse. Så klar verktøy og følg instruksjonene nedenfor for å få de riktige målinger for ditt kabinett maskinvare.

Dette trenger du:

  • Kabinettet og dens hardware
  • Målebånd
  • Penn eller blyant
  • Pad papir
  • Skrutrekker
  • WD-40 smøremiddel

Hvordan måle for kabinett maskinvare. Fjern maskinvaren fra skapet.
Hvordan måle for kabinett maskinvare. Fjern maskinvaren fra skapet.

Fjern maskinvaren fra skapet.

Bruk en skrutrekker som passer for å løsne og fjerne skruene fra skapet å ta ut maskinvare samt hengslene. Bruk litt WD-40 smøremiddel for enkelt å løsne opp skruene hvis maskinvaren er pakket i for hardt.

Ta hensyn til maskinvaren du blir nødt til å erstatte.

Tell antall hardware (f.eks

Tell antall hardware (f.eks knotter, håndtak) du må skifte på kabinettet ditt. Skriv ned denne enkle stykke informasjon i tilfelle du glemmer nummeret slik at du vet hvor mange du trenger å kjøpe fra butikken.

Mål avstanden mellom hullene på kabinettet.

Bruk målebånd for å nøyaktig finne ut hvor langt fra hverandre de hullene er på skapet der maskinvaren var festet. Mål mellom de faktiske hullene på kabinettet, og ikke de ytre deler av maskinvaren selv, og være sikker på at målingene nå midtpunktet av hullene for nøyaktighet. Du kan velge enten-eller baksiden av kabinettet for å gjøre din måling. Skriv denne målingen ned i tilfelle du glemmer.

Tell antall hardware (f.eks. Ta hensyn til maskinvaren du blir nødt til å erstatte.
Tell antall hardware (f.eks. Ta hensyn til maskinvaren du blir nødt til å erstatte.

Merk: Får denne målingen vil sikre at den nye maskinvaren som du får er riktig størrelse. På denne måten vil du ikke å bore på nye hull når du installerer den nye kabinett maskinvare.

Måle størrelsen på den hånd-rommet

Denne delen er først og fremst brukes for å måle "hånd-room" av håndtak eller trekker der du stikk hånden inn for å ta tak i maskinvare. Mål avstanden mellom bunnen av maskinvaren og skapet overflate. Du har kanskje ikke å bruke målebånd for denne delen. Du trenger bare å huske på størrelsen på "hånd-room" og bruke den som referanse når du kjøper ny maskinvare.

Måle hvor mye maskinvaren tar opp boareal.

Ta oppmerksom på hvor mye maskinvare stikker ut fra skapet overflaten og tar opp boareal. Akkurat som måling for "hånd-room", trenger du kanskje ikke målebånd for dette. Du kan ganske enkelt beregne avstanden mellom den ytterste enden av maskinvare og skapet overflaten.

Nå som du har dine kabinett maskinvare målinger, kan du gå videre og kjøpe ny maskinvare på Biltema eller hjemme forbedring butikken. Du må kanskje også ta med den gamle maskinvaren sammen med din skriftlige målinger i tilfelle du trenger å sammenligne den med de nye modellene.