E2r

Hvordan makeover ditt kjøkken med grunnleggende hjem forbedringer

Å gi kjøkkenet ditt en makeover vil tilføre verdi til ditt hjem pluss bidra til din generelle følelse av velvære. Bortsett fra badet, er det den mest brukte plass i hjemmet hvor alle familiemedlemmene til slutt kommer sammen.

Omfanget av makeover din vil avhenge av budsjettet og hvor mye du er villig til å gjøre. Hvis du har råd til det, så gå for hele renovering inkludert nye benkeplater, gulv og apparater. Hvis pengene er stramt, men du ønsker å gi kjøkkenet ditt et friskt utseende, her er noen grunnleggende hjem forbedringer du kan påta seg.

Hvordan makeover ditt kjøkken med grunnleggende hjem forbedringer. Maleri er den billigste.
Hvordan makeover ditt kjøkken med grunnleggende hjem forbedringer. Maleri er den billigste.

  1. Sjekk hjem dekorere magasiner, surfe online nettsteder eller se Oppussing viser for å få ideer til kjøkkenet ditt. Du kan bestemme seg for en ny farge tema eller en bestemt følelse til ditt nye kjøkken.
  2. Maleri er den billigste, raskeste og mest dramatiske måten å endre utseendet på ethvert rom. Gi deg vegger et nytt lag, og du vil bli overrasket over hvor annerledes kjøkkenet ditt vil føle. Du kan inkludere taket for å skjule eventuelle flekker eller røyk flekker også.
  3. Endre maskinvaren. Endre håndtak av kjøkkenskap kan overraskende oppdatere utseendet på kjøkkenet ditt uten å bruke mye tid eller penger.
  4. Male skap. Hvis du ikke har råd til nye skap, bare male over de gamle. Det vil gjøre kjøkkenet ditt ser renere og klarere.
  5. Installer trekke ut hyllene i skap. Nyere boliger har trekke ut skap som lar deg benytte plassen og nå de fjerneste hjørner i skap. Dette er en praktisk og praktisk funksjon i nyere kjøkken. Sjekk jernvareforretninger for et tilbud.
  6. Prøv spraye. Dersom du maler hele skap er for dyrt for deg, kan du bare gjøre noen spraye på visse deler av vegger og skapdører. Dette er en kreativ måte å tilpasse en plass. Prøv spraye backsplash eller vask eller komfyr.
  7. Oppdater tappekran fixtures. En annen rask løsning for å oppdatere ditt kjøkken er i endring tappekran ligaen. Du trenger ikke å endre vasken bollen hvis det er greit, eller du kan ikke råd til det. Installere en ny kran ligaen vil modernisere kjøkkenet ditt enkelt.
  8. Ikke glem belysning ligaen. En annen enkel oppdatering er bare ved å endre lysarmatur. Du trenger ikke engang en elektriker hvis du ikke får nye ledninger gjort. Du kan installere under disken belysning for å gi bedre belysning og gi kjøkkenet et mer moderne preg.
  9. Gå for nye hvitevarer. Tenk på dette en investering som det vil tilføre verdi til hjemmet ditt, pluss at du vil like å bruke det så lenge du er i ditt hjem. Nye hvitevarer er også mer energieffektive og en del av kostnaden kan bli avskrevet i din selvangivelse.

Dette er bare noen av måtene du kan gjøre for å gjøre din gamle kjøkkenet føles som ny. De er lett gjort i en helg, og lar deg nyte din uthvilt kjøkkenet i mange år framover!