E2r

Hvordan legge til gass til gressklippere

En gressklipper er trolig den en del av utstyret som er din største landskapsarbeid investering. Enten du bruker en push klipperen eller en sittende gressklipper, må gressklipper gass for å kjøre effektivt. Det er flere viktige punkter å vite når du legger gass til gressklippere for å beskytte motoren fra å brenne ut og for å bruke gressklipperen på topp effektivitet.

Når du legger gass til gressklipper

Når du legger gass til din gressklipper, holde dyr og barn bort som bensin er brannfarlig og kan være dødelig hvis uhell. Hold bensin i en egen beholder laget for å lagre gassen og lagre den bare for korte perioder av gangen på et kjølig og tørt sted hvis du har ekstra som ikke passer i tanken. Sørg for å lese bruksanvisningen for å finne ut hvilken type gass kreves av din modell gressklipper. Å sette feil type gass inn i en gressklipper kan ødelegge klipperens motoren og føre til unødvendige og kostbare reparasjoner.

Hvordan legge til gass til gressklippere. Når du legger gass til gressklipper.
Hvordan legge til gass til gressklippere. Når du legger gass til gressklipper.

Det er viktig at når du lagrer din gressklipper bort etter høstsesongen som du enten har drenert gassen fra tanken eller legges i en gass stabilisator mens gressklipperen vil være inaktiv. Ellers vil du ikke være i stand til å starte opp gressklippere motoren igjen på våren for en ny sesong.

Oppbevar alltid din gass i en egen beholder designet for å holde bensin og sørg for at den inneholder en velsittende cap at barn ikke lett kan få tilgang til. Når du legger gass til gressklipper tank våren når du er klar til å bruke gressklipperen for de neste månedene, er dette et godt tidspunkt å legge gass stabilisator enten til gassbeholder eller klipperens gasstanken. Legg gass nøye for å minimere søl og samle opp eventuelt søl raskt og grundig.

Prøv å ikke kjøpe mer enn én gallon av gass for gressklipperen på et tidspunkt, som ekstra bensin ikke lagrer godt og kan vise seg å være en farlig materiale når det lagres i mer enn en måned. Kjøpe enten en eller to gallon gass container for å frakte gassen du kjøper på bensinstasjonen til gressklipper for service.

Hvordan legge til gass til gressklippere.
Hvordan legge til gass til gressklippere.

Hvis du finner ut at du ved en feiltakelse gass i tanken under lagring sesongen for din gressklipper, og motoren din ikke vil starte, prøv å tømme gassen i tanken så fullstendig som mulig. Deretter prøver å fylle klipperens bensintanken med en frisk tilførsel av gass og prøve å starte motoren igjen. Hvis motoren ikke vil starte på nytt, er det mulig at gassen igjen i tanken forårsaket forgasseren for å få all gummed opp og du vil trenge å ta gressklipper til en profesjonell reparasjonsservice for rengjøring.

På slutten av klippingen sesongen, er det en god idé å la gasstanken kjøre helt tørr å eliminere problemene flere måneder nedover veien fra gamle gass gumming opp klipperen arbeider. Alltid starte en ny sesong med en frisk tank av gass i klipperen.