E2r

Hvordan lage vann maling

Vann maling er en fin måte å nyte ditt barns kreative side

Vann maling er en fin måte å nyte ditt barns kreative side. Fordi barn har en tendens til å bruke vann maling i store doser, er det noen ganger best for deg å lage din egen og hoppe over de dyre coloring sett. Lage dine egne vann maling er en enkel og billig aktivitet som viktigste ingredienser er vanligvis funnet hjemme. Her er hvordan.

  1. Base. For å opprette base for vann maling, må du kombinere eddik med natron. Plassere disse i en liten gryte eller bolle og bruk en skje til å blande ingrediensene sammen. Naturligvis vil natron og eddik reagere med hverandre. Må du tillate skumming og bobler å avta før du legger i de neste ingredienser. Når boblende har stoppet og syre - base blandingen har stabilisert seg, legge i en teskje av cornstarch og glyserin. Bruk skjeen til å røre ingrediensene sammen til det ikke klumper er funnet.
  2. Legg fargen. Scoop en eller to skjeer av blandingen og legg den i en egen rett eller container. Deretter legger i farge. Du kan bruke konditorfarge for blandingen. Legg i et par dråper til du får nyanser som du trenger for settet. Vanligvis bør du ha minst primærfargene som er rødt, blått og gult, samt de sekundære farger som grønt, fiolett og oransje. Også legge til i hvite og svarte farger. Sørg for at disse fargene ikke kombinere. Etter å legge til konditorfarge for hver bestemt farge, sørg for å bruke en ny og ren plate for å holde fargene fra tidligere grupper fra å kombinere og snu gjørmete.
  3. Lagring. Når du har alle de grunnleggende fargene, er neste skritt å plassere fargene i små og lukkbar flasker. Hold flaskene er lagret i et kjølig og tørt sted. Du kan oppleve at vannet maling kan sprekke mer enn de vanlige store kjøpt akvarell, spesielt når blandingen har allerede tørket ut. Dette er normalt, og vil ikke påvirke kvaliteten av fargene som vannet malinger vil gjøre whne kombinert med fuktighet eller flere dråper vann. Disse vann malinger vil vare i flere måneder, og kan lages i store partier. Bare husk å legge noen dråper vann dersom maling ikke skal brukes for en lang tid.
  4. For lysere farger. Hvis du finner deg selv med et begrenset lager av konditorfarge, kan du kombinere konditorfarge å lage het farger som du ønsker. Hvis konditorfarge ikke produserer sterke nok farger for barnas kunstverk, kan du også bruke Kool Aid pulver, som vil gi svært sterke og lyse farger. Disse vil også lukte veldig søt, men må bli avkortet tett for å hindre maur fra feasting på vannet maling.

Hvordan lage vann maling. Vann maling er en fin måte å nyte ditt barns kreative side.
Hvordan lage vann maling. Vann maling er en fin måte å nyte ditt barns kreative side.

Nyter kunst og fremme barnets kreativitet alle mens resterende i et budsjett trenger ikke å være umulig. Gjennom hjemmelaget vann maling, kan du la barnet ditt å male så mye som han ønsker.