E2r

Hvordan lage presset blomst gjennomskinnelig lampe

Lamper bidra til å belyse huset ditt

Lamper bidra til å belyse huset ditt. Bortsett fra å være husholdning møbler, lamper også brukes som pynt for å høyne stemningen i et område inne i huset ditt. Lysrør er mer effektive i forhold til glødelamper. Elektriske lamper, over tid, utviklet seg til flere stilige utsmykningsoppdrag som symboliserte god smak for mote og eleganse. Ettersom tiden går, folk har en tendens til å lage metoder for å lage en ny design for gjennomskinnelige lamper.

I tidlig alder

I tidlig alder, ble trykket blomster brukes i mange ulike kunstformer. Ideen var å bare transformere en enkel lys gir enheten og slå den inn i et vakkert kunstverk. Her er hvordan du gjør presset blomst gjennomskinnelig lampe.

Hvordan lage presset blomst gjennomskinnelig lampe. Materialer som skal brukes.
Hvordan lage presset blomst gjennomskinnelig lampe. Materialer som skal brukes.

  • Materialer som skal brukes. 4 stykker av 12 "x 5" rektangulær treramme (eller størrelsen på rammen kan du finne), trelim, gjennomsiktig papir, decoupage medium, linjal, saks, blyant, lyspære, lys socket, 5 'ledning med plugg og mest Viktigst presset blomst og presset kronbladene.
  • Montering av lampen. Hud spissen av ledningen som skal festes til lampesokkelen basen. Pass på å skru ledningen tett på plass. Klipp av overskytende synlige ledninger for å unngå kortslutning. Sett pæren i sokkelen. Plugg inn lysrør for å sjekke om den fungerer som den skal.
  • Å gjøre den gjennomskinnelige lampeskjerm. Lå to gjennomsiktige papirer på overflaten. Ved hjelp av decoupage medium, bindingen presset blomsten til midten av arket. Sett to ark sammen for å forsegle i den pressede blomster. Papiret bør være litt mindre enn rammen. Gi det bare en ¼-tommers mellomrom mellom endene. Skjær den i riktig størrelse og bruke lim for å feste den. Du kan bruke presset blomsterblader for mer kunstnerisk design. Gjør akkurat det samme til den første rammen og til de gjenværende. Fest alle rammer sammen med bruk av trelim. Sørg for at hver side er lik hverandre for en perfekt skjema. Lag en "mouse hole" liten nok til å tjene som ledningen uttak.
  • Ved å kombinere de to stedene. Sett lampen i lampeskjerm. Reguler "musehull" til ledningen for å legge rammene flate på overflaten. Plugg inn lysrør.


Du kan lage ulike figurer med skyggen din

Du kan lage ulike figurer med skyggen din. Du kan bruke et bredt utvalg av blomster til å lage forskjellige design eller du kan også stikke i forskjellige blomst kombinasjoner. Det er et bredt utvalg av lampe farger å velge mellom hvis du ønsker å legge mer stil til det. Med denne grunnleggende kunnskap, kan du lage et uendelig antall av design. I stedet for å kjøpe en som er ferdig montert, lage din egen er mye billigere og oppfylle også. I tillegg kan du bestemme hva design, størrelse og utseende av lampeskjerm du foretrekker. Den gode tingen er at du kan bruke din gamle lampe for denne øvelsen, endre farger, og du er godt å gå. Du kan selv endre humør eller innstilling av dere huset avhengig av anledningen og design av skyggen din.