E2r

Hvordan lage krystall centerpieces

Å ha krystall centerpieces er en ting som du kan gjøre for å gjøre hjemmet ditt mer elegant. Dette kan også brukes til spesielle anledninger som bursdager, bryllup og andre feiringer. Det er veldig lett å gjøre disse krystall centerpieces. Du kan benytte deg av crystal stykker som du allerede har hjemme. Finn ut hvordan du gjør dette ved å følge enkle tips som er listet opp nedenfor.

Hvordan lage krystall centerpieces. Samle materialer som du trenger.
Hvordan lage krystall centerpieces. Samle materialer som du trenger.

  • Samle materialer som du trenger. Du trenger mye av krystall brikker for å gjøre et kjernepunkt. Det spiller ingen rolle hva slags krystall brikker som du bruker. Du kan bruke speil, lysestaker, vaser, etc. Skuring hjemme for noen krystall stykker som du ikke bruker lenger. Hvis du ikke finner noen hjemme, sjekk ut din lokale sparsommelighet butikker og rabatt butikker for å finne krystall stykker på billige priser. Du kan også forberede te-lys lys, friske blomster og fargede klinkekuler.
  • Krystallvase. Hvis du har en krystall vase, hva du kan gjøre for sentrum stykker er å fylle vasen med noen fargede klinkekuler og sett den på midten av bordet. Du kan også legge friske blomster til vasen for å gjøre det mer interessant. Hvis du trenger midtpunktet for middag, få noen flytende lys. Fyll en bred mouthed krystallvase halvveis med vann og tilsett noen flytende lys på toppen. Dette er en god midtpunktet å bruke for hagefester og elegante middager.
  • Krystall champagne glass. Hvis du har noen krystall champagne glass, kan du også bruke dem som et midtpunkt. Forbered et speil fliser og sette den på midten av tabellen. Bruke lim for å montere champagneglass på speilet flis. Du må gjøre dette slik at champagneglass ikke vil lett velte. Legg noen fargede kuler inni brillene, eller du kan også ha noen blomsteroppsats ved foten av champagne stengler. Dette er bra å bruke under bryllup eller middagsselskaper.
  • Crystal tre gren. En gren er en god midtpunktet hvis du har et stort bord. For dette trenger du en stor og høy krystallvase. Samle noen kvister eller grener som kan passe inne i vasen. Å gjøre midtpunktet mer elegant, male gren i hvitt. Plasser den i vase på midten av bordet og legge til noen pyntegjenstander. Du kan legge dusker eller andre dekorative stykker å henge på grenene. Du kan også bruke julelys å henge på treet grenen. Dette er en god midtpunktet å ha under høytider som jul eller bursdager.


Dette er noen av de ideer som du kan bruke hvis du vil ha krystall centerpieces på bordet. Du kan gjøre mange andre typer krystall centerpieces. Bare å bruke fantasien. Kombinere ulike elementer som krystall og tre eller metall og krystall å ha litt variasjon i design. Dine gjester vil sikkert bli imponert av hvor elegant centerpieces er uten å bryte budsjettet.