E2r

Hvordan lage et vindu sittepute

Sitter ved vinduet er, i ett ord, avslappende

Sitter ved vinduet er, i ett ord, avslappende. Du bare titte ut, og kanskje med en kopp te, nyte ettermiddagen lediggang og ta glede i naturen utenfor. Men sitter ved vinduet er enda mer avslappende hvis du er sitteplasser på en komfortabel pute. Selv om du kan betale noen for å lage et vindu sete pute for deg, er det mer praktisk å lage din egen. Dessuten gjør det er enkelt. Følg de enkle guider nedenfor.

  1. Samle dine verktøy. Du må forberede en saks, målebånd eller verksted stick, nål, tråd og symaskin. Håndsøm er generelt ikke anbefalt for dette prosjektet, spesielt hvis du bruker en møbelstoff.
  2. Mål vindusplass. Bruk et målebånd eller verksted pinne, ta bredden og lengden på vindusplass. Målingene av vinduet setet er også målinger av stoffet.
  3. Kjøp stoffet. Spesielt hvis du har tenkt å bruke vindusplassen ofte, bør møbelstoff være solid. Ellers må du kanskje bytte ut stoff hver etter noen måneder. Også ta hensyn til stoffet farge og design. Ditt vindu pute bør fremst utfylle temaet i huset eller i det minste blanding med fargen på nærmeste sofa.
  4. Klargjør skum. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe nye skum. Gamle skum eller skum chips fra en gammel sofa eller madrass kan gjøre en god pute. Men skulle det være behov for å kjøpe, velg det som er komfortable og slitesterke. Det finnes mange typer skum tilgjengelig i dag. Du kan ha, for eksempel minne skum eller futon. Når du har skummet, klippe den etter størrelsen og formen på vindusplass.
  5. Monter pute. Først kutte stoffet i henhold til målinger av vinduet setet. Bare legg en halv tomme for sømmene. Deretter, etter å ha slått stoffet høyre side inn, sy tre sider av puten. Sørg for at stingene er konsekvent og solid. Drei dekslet høyre side ut, og slip skummet i den åpne ende. Etter som, sy dette slutten nær. Hvis, derimot, må du lage et utskiftbart deksel, kan du sy en glidelås på den åpne enden av dekselet.
  6. Test pute. Monter den nye puten inn i vindusplass. Forsikre deg om at skum er godt fordelt over hele puten. Sjekk også at vinduet seteputen ikke skli av setet. Hvis den gjør det, kan du bruke en tape for å holde puten på plass.

Hvordan lage et vindu sittepute. Sitter ved vinduet er, i ett ord, avslappende.
Hvordan lage et vindu sittepute. Sitter ved vinduet er, i ett ord, avslappende.

Det kan være lurt å male vinduet ditt sete for å komplettere din nye vindu seteputen. Bare sørg for å fjerne pute eller dekke den med avisen for å unngå flekker det. Du kan også gjøre vinduet seteputen enda mer attraktivt ved å sy putevar av samme stoff. Du kan selvfølgelig kjøpe kaste puter hvis du foretrekker det, bare sørge for at de pynteputer matche fargen på vinduet seteputen.