E2r

Hvordan lage et vindu renere

Er du ute etter et billig alternativ til vinduet renere produkt? Svaret er veldig enkelt og bare ved å kombinere noen ingredienser, kan du ha din egen forsyning av vinduet renere. Ingrediensene i hver renere blanding er veldig tilgjengelig. Det finnes flere typer du kan gjøre.

Følg disse trinnene i henhold til den typen du ønsker å gjøre:

Hvordan lage et vindu renere. Lag et vindu renere med eddik.
Hvordan lage et vindu renere. Lag et vindu renere med eddik.

  • Lag et vindu renere med eddik. Denne blandingen er miljøvennlig, og kan gjøre en god jobb like godt som en vanlig produkt i markedet. Her er ingrediensene for denne blandingen: en fjerdedel kopp husholdning ammoniakk, en annen kvart kopp eddik, 1 ss maismel, varmt vann og konditorfarge av ditt valg. For beholderen bruke en 32 fluid ounce sprayflaske. Bland alle ingrediensene unntatt varmt vann. Plasser blandingen på sprayflaske. Deretter fylles den gjenværende plassen i flasken med varmt vann. Bland godt. Det er nødvendig å tilsette mat fargestoffer til blandingen for sikkerhets skyld. Dette er for å hjelpe deg med å skille det med andre blandinger din husstand har.
  • Lag et vindu renere med alkohol. Den eddik blandingen i forrige trinn kan ikke fjerne fett på vinduer like effektivt. Oppretting av en annen blanding med alkohol og ammoniakk viser seg å være mer nyttige. Kombiner en halv kopp av disse tre ingrediensene: skummende ammoniakk, varmt vann og isopropanol. Du har muligheten til å legge oppvask rengjøringsmiddel for å forbedre lukten. Akkurat som forrige blanding, bør konditorfarge legges for differensiering formål.
  • Legg sitron olje til for en forfriskende duft til blandingen din. Tilsett ca en dråpe sitron eterisk olje i blandingen. Vær forsiktig, så du ikke mister noe på huden din. Denne typen olje er lysfølsomme. Huden din vil være spesielt utsatt for solbrenthet når du har utsatt den berørte delen for solen.
  • Vær forsiktig i håndteringen av skjemt vinduer. Utelat ammoniakk i noen av de ovennevnte blandingen når du arbeider med skjemt eller malte vinduer. Ammoniakk kan skade vindusflater av disse typene. Bytt ut ammoniakk med såpe såpe.
  • Bruk en lofri klut i renhold og polering av vinduer med noen av de to blandinger ovenfor. Husk å ikke bruke tre produkt eller det vil bare ende opp smøre vinduene i stedet for polering det. Treprodukter inkluderer ansiktsservietter, papirhåndklær og kaffefilter.
  • Bruke verneutstyr når du arbeider med disse typer glass rengjøringsmidler. Selv om disse er hjemmelagde produkter, sikre din sikkerhet i å bruke dem. Vernebriller vil beskytte øynene dine fra utilsiktet spray siden den type flaske du kanskje bruker en spray type. Også, hansker for å beskytte huden din ved håndtering av blandingen og bruke den på vindusflaten.
  • Etiketten blandingen forsiktig. Bortsett fra bruk av konditorfarge å skille blandinger fra vann, nøye merke sine beholdere for å unngå utilsiktet forgiftning skjer. Vær ekstra forsiktig med disse skadelige blandinger spesielt når du har barn rundt.


Selv om du kan finne et bredt utvalg av glass rengjøringsmidler til stede i markedet, kan du ha din egen forsyning med den billigste prisen. Det er ikke behov for noen kompliserte og dyre blandinger å vaske vinduene.