E2r

Hvordan lage et håndkle varmere

En varm håndkle er en stor luksus etter et varmt bad, spesielt i de kalde vintermånedene. Bortsett fra den varme følelsen det gir deg rett etter en dusj, et håndkle varmere sikrer at du vil ikke lenger ha våte håndklær hengende på stativet.

Håndkletørkere er i økende grad populære inventar i hjemmene

Hvordan lage et håndkle varmere. Finn din varmekilde.
Hvordan lage et håndkle varmere. Finn din varmekilde.

Håndkletørkere er i økende grad populære inventar i hjemmene. Disse kan legges i våtrom eller i nærheten av et svømmebasseng eller hjemme spa. Det er et system av stativer som krever en elektrisk strømkilde for å varme dem opp. Bortsett fra håndklær, kan du også henge klærne på pulsvarmere til tørk.

Dessverre

Dessverre kan håndkletørkere sette deg tilbake med mer enn 75€. Den gode nyheten er at du kan lage ditt eget håndkle varmere. Den enkleste håndklevarmer tar en sammenleggbar klær rack og plassere den over varmeventil. Eller plassere en krok over radiatoren, hvor du kan henge et håndkle. Men, med noen DIY ferdigheter, kan du gjøre en bedre håndkle varmere. Da vil du være på vei til å ha toasty varme håndklær når du ønsker.

Materialer som trengs

  • Oppvarming enhet - dette kan være et varmeapparat vent, radiator eller en liten elektrisk varmekilde
  • 1x2 trelast omtrent 8 meter lang
  • Svingbrakett
  • Tre skruer og hengsler
  • Etterbehandling - maling, beis eller lakk
  • Sirkelsag, drill, skrutrekker, pensel og andre snekring verktøy du kan kreve

Håndkletørkere er i økende grad populære inventar i hjemmene. Bygg en rack.
Håndkletørkere er i økende grad populære inventar i hjemmene. Bygg en rack.

Trinn i Making et håndkle varmere

  1. Finn din varmekilde. Dette kan være en varmluftsuttak eller radiator. Imidlertid har ikke alle husene oppvarming vents. Hvis dette er tilfelle, må du kjøpe en liten varmeapparatet. Plasser den elektriske varmeren der du ønsker å installere et håndkle varmere.
  2. Bygg en rack. Ved hjelp av en 1x2 trestykke, kuttet en på 10 inches og deretter kuttet to stykker på 24 inches. Bruke treskruer koble de tre stykker for å danne en 'U' form. På slutten av de to 24 "stykker, bore et lite hull. Dette vil være for pinnen av svivel festebraketten. Gjør spenne for håndklestativ ved å kutte en del av trelast til ca 36 inches. Den stramme løfter håndklestativ fra veggen. Lag en 45 graders fassaging i begge ender med sirkelsag. Når den ikke er i bruk, gjør dette det å sitte spyles mot veggen.
  3. Fullfør rack. Du kan male rack eller bruke en beis eller lakk. Rack kan være ferdig for å matche dine vegger.
  4. Fest stativet. Mål ca 36 inches bort fra liten elektrisk varmeovn. Hvis du har en varmeventil, kan avstanden være større. Bor hull i veggen og sett gips ankere. Pass på at linjen er i vater. Skru de svingbare braketter inn i gips ankere. Bruke svingbare pins, kobler du håndklestativ til svivler. Fest spenne bord til veggen ved hjelp av små hengsler. Det bør være til en lengde som vil tillate det å svinge ut med håndklestativ. Sørg for at den er sikker.

Når du er ferdig med håndklestativ, alt du trenger å gjøre sørge for at oppvarming enheten er på, forlenge rack, henge håndkle og hoppe inn på badet for en lang, varm dusj. Når du er ferdig, vil en fin varm håndkle venter på deg.