E2r

Hvordan lage en vaskebjørn felle

Vaskebjørn liv over hele landet i myrlendt sumper og elver

Vaskebjørn bor over hele landet i myrlendt sumper og elver. Disse dyrene vanligvis skattekart for mat i naturen, men de kan også bli en plage når de har bestemt seg for å sette opp sine hjem i din egen loft, kjeller, eller tomrommene i ditt hjem. Vaskebjørn er kjent for å vippe søppeldunker over til skattekart for mat. Hvis en vaskebjørn har vært plaget deg og din søppel, lage din egen vaskebjørn felle.

  1. Fyll kannen. Ta en stor søppel kan og tette dreneringshull. Legg i vann før de kan er rundt en tredjedel full. Dette bør bruke opp rundt ti liter vann fra springen. Det kan bør plasseres i nærheten av en utendørs tabell eller en picnic bord.
  2. Plasser agn. Bruk et trestykke som er rundt 20 inches lang og sette den ene enden på picnic bord og den andre enden på søppelkassen. Sørg for at tre panel er sterk nok til å romme opp til 25 pounds av vekt. Vaskebjørn kan vokse opp til 46 inches lang og kan veie så mye som 25 pounds. Vanligvis de eldre og større vaskebjørn er også noen av de mest spennende, og vil besøke den fellen raskere enn de andre vaskebjørn. Plasser agnet på slutten av stripe av tre, i nærheten søppelkassen. Du kan bruke innvollene, bacon eller ferske grønnsaker som agn.
  3. Still fellen. I løpet av noen timer, bør raccoons lukte agn og vil klatre picnic bord og bruke stripe av tre for å komme til agn. På grunn av vekten av dyrene, vil veden stripen velte og vil skyte vaskebjørn inne søppelkassen. De glatte vegger søppel kan vil hindre vaskebjørn fra klatring, og vannet vil klamre seg til pelsen for å hindre den fra å hoppe ut. Vekten av de ti liter vann bør også unngå kannen velter som vaskebjørn sliter med å frigjøre seg selv.
  4. Vaskebjørn fjerning. Vaskebjørn er et relativt ufarlig skapning, og vil ikke bry deg ut fra scavenging dine søppelbøtter og gjør et rot i området. I stedet for å såre den vaskebjørn, drenere vannet fra papirkurven og lukk boks med lokk sin. Fest søppelbøtta lokket på plass med tau, og kjøre dyret til et myrlendt område som er minst ti miles away. Vaskebjørn vil ikke være i stand til å vende tilbake til hjemlandet.

Pass på at du skifter agn ofte

Hvordan lage en vaskebjørn felle. Vaskebjørn fjerning.
Hvordan lage en vaskebjørn felle. Vaskebjørn fjerning.

Pass på at du erstatter agn ofte. Raccoons vanligvis har familier, og det vil ta noen dager eller uker å fange opp alle de vaskebjørn. Fersk agn vil tiltrekke seg de vaskebjørn raskere. Du kan også plassere flere av disse fellene rundt huset for å fange vaskebjørn raskere. Hvis det er en ledig bur rundt i huset, bruke dette til å holde dyr i tilfelle du ikke ønsker å drive ut hver gang en ny vaskebjørn er fanget, spesielt hvis du bor i et område der det er nok av vaskebjørn.