E2r

Hvordan lage en tropisk soverom

Nesten alle jobber nå og bor i et fast lane hvor alt synes å være i en fartsfylt modus. Vi har alltid våre raske måltider, alltid i en hast, alltid slo tidsfrister, forbereder møter, gjør rapporter under press, alle hoper seg opp og bidra til stress vår. Mest faktisk ønsker å bare slippe næringslivet og moderne verden, og låse seg opp i et paradis. Noen ganger er vi bare ønsker å bo et sted langt fra byen, et sted stille, rolig og avslappende. Nå kan du slappe av i et paradis og unnslippe verden utenfor uten å forlate hjemmet. Gjør dette ved å lage din plass en tropisk soverom. Her er fremgangsmåten for hvordan du designe din egen tropiske soverom.

  1. Fikse en fargepalett. Den første jobben for deg er å bestemme fargen gane du vil bruke til rommet ditt. I å velge en farge, satt i bakhodet at det du lager er et tropisk soverom. Med andre ord, er temaet tropiske og fargen skal være nær det slutt. Det ville være trygt hvis du vil velge nøytrale farger, for å bli støttet av varme og innbydende farger. Litt kreativitet og en uanstrengt strekning av fantasi vil hjelpe avgjøre akkurat de rette fargene for en tropisk soverom. I beste fall bruke jordfarger som grønt og sand brun.
  2. Betale for et tema. Neste trinn er for deg å velge temaet du vil. Husk at i dette trinnet, er temaet du vil velge en som er mer spesifikke. Du kan velge fra de vanlige tropiske observasjoner som strand, skjell og trær. Litt mer strekning av fantasi og du kan lage din egen unike tema uten å være off tangent til hovedtemaet, som er tropisk.
  3. Materialisere planene. Når du er ferdig fargene og type av rommet, kan du nå begynne å materialisere disse planene. Samle maling og pensler du trenger og begynne å male soverommet ditt. Husk å holde fargene nøytrale, slik at du ikke vil ha problem å matche dem med gardiner, beddings og annet tilbehør.
  4. Matche fargen og tema med riktig møbler. Nå som du allerede har malt rommet ditt med farger og temaer du har valgt, er det nå på tide å matche det med tropisk tema møbler. Kjøpe møbler med farger som matcher ditt maling. I beste fall velge farger på samme måte du har valgt veggen farger. Gjennom dette vil du ikke lide muligheten for en farge mismatch. Nå hvis du allerede har møbler, som når du vurderer å bruke samme møbler du allerede har før du konverterer rommet ditt, så refurnish det å matche med veggfargen.
  5. Bruk tilbehør under samme tema som veggene. Når accessorizing rommet, sette i tankene temaet du har valgt. For eksempel, hvis du har valgt en strand tema, sørg for å velge tilbehør i tråd med det temaet.
  6. Sett opp gardinene. Gjør de samme hensyn til gardin din. Velg en i tråd med temaet du har valgt.

Det er en måte slappe av uten egentlig å forlate komfortsonen

Hvordan lage en tropisk soverom. Fikse en fargepalett.
Hvordan lage en tropisk soverom. Fikse en fargepalett.

Det er en måte slappe av uten egentlig å forlate komfortsonen. Du unnslippe raskt pacing næringslivet uten å måtte reise. Bare en liten strekning av kreativitet og fantasi, og du vil sikkert ha ditt eget paradis alle inne på rommet.