E2r

Hvordan lage en tre swing

I eldre tider, levde folk i isolasjon

I eldre tider, levde folk i isolasjon. Det var ingen lekeplasser eller samfunnet lekeområder. Som sådan, for å gi underholdning til små barn, hus vanligvis hadde enkle tau svinger suspendert fra et tre i bakgården. Dette er også doblet som familie bonding aktivitet og fysisk trening.

Men med bruk av plast lek setter som Little Tykes samt felles lekeplasser i parker, har tre svinger blitt foreldet. Hvis du ønsker å avlaste nostalgi at tre swing bringer, bare skaffe en skrap trelast, kraftig tau og drill stigen. Deretter følger disse enkle trinnene:

Hvordan lage en tre swing. I eldre tider, levde folk i isolasjon.
Hvordan lage en tre swing. I eldre tider, levde folk i isolasjon.

  • Tre. Plukk et tre med et solid utseende horisontal gren. For små barn, er epletrær foretrukket fordi disse er vanligvis lav og grønne. Dermed disse trærne er beskyttende fra uheldige hendelser, og selv gir deg beskyttelse mot sollys. Som for eldre barn, er høyere trær foretrekkes fordi disse gir mulighet for høyere svingende bue, som gir både spenning og spenningen til rytteren.
  • Rope. Få en tung plikt tau fra en nærliggende hjem forsyning / forbedring butikken. Dette sørger for sikkerheten til den som er riding swing uavhengig av alder og vekt. Også en heavy-duty tau er mer holdbar, og dermed forlenge levetiden på din sving. Klipp to stykker av tau av samme lengde avhengig av ønsket swing høyde. Legg en kvote på 12-14 inches per tau. Dette vil være tilstrekkelig for knutene på tre gren samt feste til setet.
  • Wooden sete. Mål 2-3 inches fra begge ender av tre deretter markere stedet. Det er der du skal bore hull og knytte tau. Pass på at de to hull på hver side av setet er justert. Avhengig av tykkelsen på tau, bore den riktige størrelsen på hullet. Ideelt sett bør hullet være litt større enn tauet. Sett tauet inn i hullet og knytte knute sikkert i bunnen av setet.
  • Svinge unna. Få en solid stige og knytte begge ender av tauet til den horisontale tre gren. Kontroller at avstanden av knutene er den samme som bredden av de tre sete. Variere høyden av swing avhengig av hvem som skal bruke det mest. Hold det kortere hvis du har en høyere, eldre rytter, og lenger hvis du har en yngre, kortere rytter. Ideelt sett bør knute ikke justeres for ofte å bevare integriteten av tauet. Husk at den ideelle høyden er en som swing rytter kan helt hvile begge føttene på bakken mens swing ikke er i bevegelse. Derimot, hvis swing er i bevegelse, bør rytteren kunne brette begge føttene under setet uten å treffe bakken når som helst i løpet av svingende bue.


Det du har det

Det du har det! Gjenoppleve dine yngre år og ri på ettermiddagen unna med din egen, personlige tre swing. Før du sykler med swing, husk å alltid sjekke integriteten til den horisontale gren der det er festet, samt tauet som holder swing.