E2r

Hvordan lage en tilpasset skapet arrangør

Det finnes mange typer skap design som du kan velge fra

Det finnes mange typer skap design som du kan velge fra, noe som er viktig gitt forskjellige smaker av folk som bor i en husstand. Du kan basere et design utelukkende for å matche andre møbler og tilbehør du allerede eier eller design noe unikt for deg. Å tilpasse din egen skapet arrangør, her er et par ting du må huske på.

Hvordan lage en tilpasset skapet arrangør. Det finnes mange typer skap design som du kan velge fra.
Hvordan lage en tilpasset skapet arrangør. Det finnes mange typer skap design som du kan velge fra.

  1. Lage en oversikt. Utformingen du velger, vil avhenge av hvor mange elementer du har i skapet. Du vil bli overrasket over hvor mange elementer du har som du ikke lenger bruker, og denne beholdningen vil bidra til å identifisere dem. Dette er en god anledning til å gi bort eller selge klær og tilbehør du ikke lenger slitasje eller bruke. Uansett hva du ikke allerede trenger, som vinter utstyr som ikke vil bli slitt i et par måneder, kan holdes i lufttette poser eller bokser for å holde unna bugs. Å vite hva flertallet av elementene er vil avgjøre hvor mange kleshengere, skuffer eller kroker du bør ha i skapet.
  2. Tilgjengelighet. Hvis du gjør et skap arrangør for et barnerom, sørg for at alle deler av skapet er tilgjengelig for barnet, og vil passe barnets smak. Det vil ta litt tid, men du må holde barnets interesse i tankene å komme opp med riktig skapet systemet. Samtidig kan det lære barnet å huske hvor alt bør plasseres hver gang han bruker noe. Hvis det er for deg, så sørg for at det vil være praktisk for deg og gjøre plass i tilfelle du ønsker å legge til noe nytt. Å ha et tilgjengelig skapet arrangør gjør forskjellen mellom en frustrasjon over en ufattelig rot og en enkel rush i morgen.
  3. Kreativitet. En del av å gjøre noe eller designe noe er å ha det gøy med det. Før du begynner å demontere noe, sørg for at du har de riktige planer om å gå med alt som er oppført i inventaret ditt. Ikke vær redd for å fjerne eksisterende stolper eller kroker fordi du kan alltid fylle den opp med Spackle eller male over det med nytt design. Hvis du har plass til et speil inni skapet arrangør, har deretter en installert hvis det passer dine behov.
  4. Praktiske. Enten det er en Rubbermaid skap eller et skap lagringssystem, må du huske på at den tilpassede skapet som du gjør bør passe dine behov, noe som betyr at alle dine lett krøllete klær bør passe skapet uten å bli krøllete eller dine lange frakker eller kjoler vil ikke berøre gulvet av skapet. Bredden og høyden på skapet bør derfor passe hver type klær eller klesplagg som du har. Tilpasset garderobeskap er foreslått for deg å ha den beste bruken blant de ulike systemene som presenteres.

Dette er bare noen ideer om hvordan du kan designe din egendefinerte closet arrangør, men det er mer å tinker med og for å sjekke ut på Lowe hjemmeside lowescreativeideas.com . Dette er bare forslag, slik at du kan lage den perfekte arrangør for din husholdning. Husk å alltid huske på organisasjonen det vil gi for deg eller din familie og ha det gøy å lage den.