E2r

Hvordan lage en støv ruffle

En støv ruffle er ofte brukt for å forhindre støv fra samler under din senger. Det fungerer også som en dekorativ brikke til et rom som det alltid passer enten med laken og putevar eller gardiner. Det kan også bli brukt i Cribs eller stoler funnet inne i rommet. Det er lett tilgjengelig i markedet, men du kan også lage din egen krusning hjemme.

Hvordan lage en støv ruffle. Materialer som trengs.
Hvordan lage en støv ruffle. Materialer som trengs.

  • Materialer som trengs. Å lage din egen støv ruffle, vil du trenger for å forberede et stoff, borrelås, symaskin, tråd, målebånd og saks. Forbered også en nål hvis du foretrekker å levere sy.
  • Enkle trinn for å lage en flyttbar støv ruffle. Det første du må gjøre er å bestemme på klut eller stoff som du vil bruke. Design betyr noe her fordi det bør utfylle arkene sengen. Du kan også velge å matche det opp med gardiner. Tross alt, er en av grunnene til at du gjør støv ruffle å gi rommet et mer presentabel utseende.
  • Finn ut bredden på ruffle din. Bestemme bredden ruffle din ved å måle fra sengen til gulvet. Legg til to inches som en grense kvote. Måle også de tre sider av sengen som dette vil være lengden av krusning. Legg fire inches til lengden.
  • Skjære stoffet. Skjær stoffet basert på målene du fikk. Den ruffle er vanligvis lang at du vil føre til strimler av tøy som skal kobles til hverandre for å komme opp med den nøyaktige lengden. Å koble strimler av tøy, legge til et én tomme for å sy sammen kvoter.
  • Søm og sy. Etter at alle brikkene er satt sammen, trykk kantene med et strykejern. Sett en hem på toppen av stoffet ved ombretting omtrent en halv tomme og stikning en søm. Deretter gjøre det samme på bunnen, men etter å sy en søm, brett den over med en tomme og sy en ferdig hem. Sy en søm i hver ende av støv ruffle ved å brette en halv tomme også, og sy hver en ferdig grensen.
  • Fest borrelås. Deretter måle to inches av borrelås og klippe det fra rullen. Hold de to delene av den. Fra den ene siden av sengen, fester den øverste delen av ruffle inn i toppen av boksen våren og sikre at lengden på det er akkurat slik du vil ha den. Når det er plassert på riktig sted, løsner baksiden av borrelåsen (Velcro løkker) og fest den til boksen våren. Deretter løsner den andre siden (borrelås kroker), koble den til støv ruffle og sett den til boksen våren. Gjøre disse trinnene i alle sider av sengen til støvet ruffle er fullt utstyrt til boksen våren.
  • Etterbehandling berører. Til slutt, fjern forsiktig støv ruffle fra sengen å sørge for at borrelås stykker knyttet til den ikke vil være feilplassert. Sy borrelås i ruffle enten maskinelt eller for hånd.