E2r

Hvordan lage en malingsfjerner

Du ønsker kanskje å gi rommet

Du ønsker kanskje å gi rommet, møbler eller huset en makeover. Kanskje du vil den skal gjenvinne sin ferske nytt utseende, eller blande det inn i den nye fargevalg. En av de sikreste måtene å gjøre det på er å ha en ny maling jobb. Du vet at å ha gjort dette profesjonelt ville kreve penger og sannsynligvis det første de skulle gjøre er å ta av den gamle malingen. Så, hvorfor ikke gjøre det på egen hånd? Og siden du allerede tenker på å spare, hvorfor ikke gå hele veien ved å gjøre malingsfjerner på egen hånd.

Alle typer maling strippere eller malingsfjernere er giftige, enten du kjøper den fra markedet, eller hvis du gjør det på egen hånd. Derfor, ta ekstra forholdsregler. Bruk nødvendig verneutstyr i å lage din malingsfjerner. Ta på briller for å beskytte øynene og hansker for hånden og huden. Kontroller at du har tilstrekkelig ventilasjon, eller bære en gassmaske fordi lukten av maling remover kan være irriterende og ødeleggende.

  1. Ha en bøtte klar som beholderen din. Fylle denne bøtte med én liter vann. Legg lut i vannet. Lut er også kjent for å være som kaustisk soda. Det er en sterk oppløsning av natrium-eller kaliumhydroksyd. Hvis du foretrekker en sterkere løsning, legger mer lut.
  2. Rør vannet og lut til godt blandet. Sett den til side trygt og utilgjengelig eller tilgang av barn over en natt.
  3. I morgen, hell i en halv boks med maismel i blandingen du opprettet, og bland det godt til det ikke er faste partikler av maismel i blandingen.
  4. Nå har du din malingsfjerner. Med hjelp av en pensel, gjelder denne løsningen til de områdene der du ønsker maling som skal fjernes. Vær forsiktig siden det kan også kle av maling fra overflater som du ikke har tenkt å fjerne maling fra.
  5. Bruk en plastfolie for å dekke området der du brukte malingsfjerner.
  6. Etter en time eller så ta av plastfolie fra overflaten der malingsfjerner ble brukt. Du kan bruke en sparkel for å hjelpe deg med å fjerne malingen som allerede kommer av. Hvis du ikke var i stand til å fjerne all maling som du hadde tenkt å kle av etter dette trinnet, kan du bruke én mer behandling.
  7. I å bli kvitt overflødig maling remover, be om hjelp fra din lokale giftig ledelse anlegget. På grunn av sin giftighet, ville det ikke være trygt hvis du ville bare dumpe det i vasken eller i rennesteinen. Sørg for at løsningen er riktig forkastet.

Hvordan lage en malingsfjerner. Ha en bøtte klar som beholderen din.
Hvordan lage en malingsfjerner. Ha en bøtte klar som beholderen din.

Dette kan ikke være en lek, men å lage din egen malingsfjerner eller malingsfjerner ville hjelpe deg å spare penger. Du kan også bruke de pengene som du har lagret i å kjøpe den nye malingen for ditt hjem eller møbler. Du kan selv gjøre malingen jobben selv, siden du allerede er i humør for en Dette kan ikke være en lek, men å lage din egen malingsfjerner eller malingsfjerner ville hjelpe deg å spare penger. Du kan også bruke de pengene som du har lagret i å kjøpe den nye malingen for ditt hjem eller møbler. Du kan selv gjøre malingen jobben selv, siden du allerede er i humør for en gjør-det-selv prosjekt.