E2r

Hvordan lage en frokost skuff

En frokost skuffen har en enkel struktur og krever ikke avanserte snekring ferdigheter. Sette delene sammen kan gjennomføres ganske enkelt, spesielt hvis du har forberedt alle materialene på forhånd. For å gi deg en ide, her er hvordan å lage en frokost skuffen.

  • Finn et tre bord materiale. Velg en solid tre bord for din frokost skuffen. Det bør være i den størrelsen som tilsvarer ditt ønsket skuff størrelse. Sørg imidlertid at det er minst ½ cm tykk for å imøtekomme belastningen av frokost skuffen, men det bør ikke være for tung å bære. Hvis du foretrekker det, kan du også bruke en tre vinduet for dette prosjektet. Du kan bruke en gammel eller kjøpe et nytt tre vinduet fra Oppussing sentre. Igjen, sørg for at den har en gjennomførbar størrelse og vekt.
  • Forberede bena. Bena kan være solide tre stenger ca 05:56 inches i lengde og to inches i bredden. Du kan ha dem kortere eller lenger hvis du foretrekker det. I stedet for tre stenger, kan du bruke gjerde finials som ben. Sørg for å se etter finials som har de nevnte målingene. Ikke glem å forberede to skuff håndterer også.
  • Bor hull. Lag et hull på alle fire hjørner av treplaten. Hullene vil bli brukt til å feste benene. For å beskytte deg, sørg for å bruke vernebriller og støvmaske når du borer.
  • Skru bena i. Plasser bena i hullene. Så sikre dem i å bruke skruer. Hvis du vil, kan du lime dem i stedet for å skru dem på plass, men husk at limet kan ikke holde dem opp som sikkert så når du skru dem. Finials, forresten, har sine egne skruer, slik at du ikke trenger å bruke separate skruer for å feste dem.
  • Sand og maling skuffen deler. Hvis du bruker treplate og stenger, må du glatte ut sine overflater ved hjelp av sandpapir. Deretter male dem i en matchende farge. Hvis du bruker tre vinduet og finials, er sliping ikke nødvendig, men å male dem i en matchende farge er. Hvis det er ser mye bedre for deg, kan du bare flekken skuffen deler i stedet for å male dem. Men uansett hvilken du velger, sørg for å tillate frokost skuffen tørke helt før du fortsetter til neste trinn.
  • Installer pleksiglass. Pleksiglass vil tjene som beskyttelse for skuffen din. Det vil også gjøre en jevn overflate hvis du bruker et vindu med flere ruter. Begynn med å kutte plexiglass etter dimensjonene på brettet ditt. Sørg for å jevne ut kantene. Deretter bores huller langs sidene av skuffen. Plasser pleksiglass og skru den på plass.
  • Fest uavgjort håndtak. Lag to hull på de kortere sidene av skuffen. Deretter skru uavgjort håndterer i hullene. Kontroller at håndtakene matche generelle utseendet på frokost skuffen.


Og nå er du ferdig

Hvordan lage en frokost skuff. Finn et tre bord materiale.
Hvordan lage en frokost skuff. Finn et tre bord materiale.

Og nå er du ferdig. Alt som er igjen for deg å gjøre er å undersøke din frokost skuffen. Se på alle delene og kontroller at alle av dem er skrudd ordentlig. Hvis alt er i orden, kan du nå bruke din frokost skuffen.