E2r

Hvordan lage dine egne hyller over et vindu

Plass er en av de største problemene som byfolk har til ansikt

Plass er en av de største problemene som byfolk har til ansikt. Som flere og flere folk flytter til byen, blir fast eiendom mindre og dyrere. Å få mest mulig for dyre loft, leilighet eller eget hjem, forvandle den ledige plassen på toppen av vinduet og slå disse inn hyller. Dette vil gi deg god plass for deg å vise fotografier eller lagre bøker, samt små apparater som brukes sjelden.

  1. Rengjøring. Start med å rense området der du vil bygge hyllene. Det er ikke uvanlig for spindelvev, lo og skitt samler seg i disse vanskelig tilgjengelige områder. Ta en støvkost å fjerne støv, og bruke en klut som er lett fuktet med såpevann hvis det er vedvarende skitt og flekker i området.
  2. Marker. Deretter markere området for hvor du vil plassere braketten. Konsollene vil fungere som den primære støtte for hyllene. Kontroller at du har målt braketten på forhånd, siden parentes komme med konkrete hull. Hullene bør kalibreres på veggen, slik at du vet hvor du skal bore. Sørg for at det er nok plass mellom taket og toppen av vinduet slik at du kan lukke og åpne vinduet på vanlig måte.
  3. Legg brakettene. Deretter legger brakettene ved hjelp driller og bits for å lage hull i de områdene som du har merket. Når hullene er gjort, kan du feste brakettene og bruke skruer for å holde parentes på plass. Bruk skrue festene å holde skruene sikret og for å holde brakettene stabilt mellom skruehodet og veggen. Vær sikker på at den lange siden av braketten er i nærheten av vinduet, mens den korte enden av braketten er igjen på toppen og ledig. Det er der du vil legge i hyllene.
  4. Legg sokkelen. Ta et stykke tre bord og klippe det til den størrelsen du ønsker. Du kan siden styrene for å holde objekter kommer ut på siden av brettet. I dette tilfellet, må du huske å legge til side boards selv før du fester sokkelen til veggen, siden det vil være vanskeligere å skru eller spikre de skjenker når bunnen av sokkelen er allerede på plass. Å feste sokkelen, bruke en borkrone til å legge hullene på sokkelen i forhold til brakettene. Dette bør tillate deg å skru sokkelen på braketten. Bortsett fra de primære skruer og bolter, også sørge for at piloten skruene er på plass.

For den siste finpussen

Hvordan lage dine egne hyller over et vindu. Plass er en av de største problemene som byfolk har til ansikt.
Hvordan lage dine egne hyller over et vindu. Plass er en av de største problemene som byfolk har til ansikt.

For den siste finpussen, male hyllen med samme farge som veggen eller andre skap og hyller på rommet. Etterpå kan du legge til bøker, pyntegjenstander, fotografier eller små apparater på sokkelen. Med en hylle bygget på toppen av enken, får du optimal bruk av plass i huset. Enda bedre, er prosjektet svært enkelt å gjøre og billig også.