E2r

Hvordan lage dine egne bad bomber

Bad bomber er kalkholdig baller på størrelse med en liten appelsin som folk bruker i sine badekar. Bad bomber er bruk for å legge duft til vannet og også tjene som en fuktighetskrem. Når du setter den i vannet, er den første reaksjonen til bad bomber å spinne og å frigjøre bobler. Bad bomber er tilgjengelig i såpe butikker, og de ofte koster 5€ dollar eller mer, men hvorfor det kjøp en dyr pris når du kan bare lage dine egne bad bomber.

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å lage ditt eget bad bomber. Men først må du samle alle materialer som trengs for å lage dine bad bomber.

Bellow er listen over materialer til å lage dine egne bad bomber:

Tørre materialer:

Hvordan lage dine egne bad bomber. Etter det.
Hvordan lage dine egne bad bomber. Etter det.

 • Natron
 • Sitronsyre
 • Corn Stivelse
 • Salter

Våte materialer:

 • Vann
 • Fragrance olje eller eterisk olje (pass på at det er kroppen trygt, ikke bruk olje for lys og pulsvarmere).
 • Olje
 • Konditorfarge (ikke bruk tunge farger, og ikke legge store mengder mat farge)

Utstyr:

 • Mixing Bowl (tilrådelig å bruke glass boller). Glassboller er ikke-reaktiv til ingredienser.
 • Målebegeret
 • Liten krukke
 • Ball som molds eller noen form for muggsopp som du foretrekker.

La dem betale for en stund å tørke.
La dem betale for en stund å tørke.

Etter å ha samlet alle materialer, er du klar til å lage dine egne bad bomber. Her er fremgangsmåten for å lage dine egne bad bomber:

 1. Første er å måle alle ingrediensene hjelp målebegeret. Mål natron for ca 8 gram, sitronsyre, maisstivelse og salter for ca 4 gram hver.
 2. Begynn å blande alle de tørre ingrediensene i bollen. Sørg for at alle ingrediensene er ganske blandet opp i glatt stabilitet.
 3. bland de våte ingrediensene, 0,75 ss vann, 2 ss duft olje, 2,5 ss olje og 1 til 2 dråper konditorfarge. Bland sammen alle de våte ingrediensene med den lille glasset og rist den til litt olje er blandet opp. Ikke forvent å få en full blanding.
 4. Etter det, langsomt til en liten mengde av den flytende blanding til i tørre ingrediensene. Mens pouring, raskt slå opp de reagerende materialer for å stoppe reaksjonen. Merk: sørg for å legge en liten mengde væske blanding til de tørre ingrediensene, måle ca 1 teskje om gangen.
 5. Når alle ingrediensene er blandet opp, bør du ha et materiale med stabile fuktighet av sand. Det bør gjeng sammen når du klemmer den.
 6. trenger du bare et minimum tidsrom å forme materialet. Få formen, og forme materialet. Du kan bruke ulike typer muggsopp som godteri molds, muffin bokser, is skuffer, etc. noen mold som du foretrekker å bruke, og som behager deg.
 7. Ikke la materialet i skuffen for svært lenge. I utgangspunktet kan du trykke den ut etter at du fyller dem.
 8. La dem betale for en stund å tørke. Etter badet bomber er tørr, kan du lagre dem i en lufttett beholder. Merk: høy fuktighet kan reagere med dem og gjøre dem aktive.

Nå du er ferdig å lage din egen bad bomber. Men her er fangsten, må du bruke dem innen seks måneder, fordi du bare brukt olje og vann, og du ikke legge noen konserveringsmidler.

Du kan nyte dine bad bomber ved å slippe dem i varmt vann og slappe av mens bad bomber reagerer på vannet.