E2r

Hvordan lage bryllup bukett stammer

I et bryllup

I et bryllup, en av de mest populære og endearing dekorative stykker er blomstene og bryllup buketter. Selv bryllup buketter er ganske av seg selv, kan du gjøre ditt bryllup buketter mer sjarmerende og kjekk ved å dekorere stilkene for blomster. Du kan dekorere bare brudebuketten, eller du kan legge embellishments på alle blomstene, inkludert de for brudepiker. Her er hvordan.

Hvordan lage bryllup bukett stammer. Fullfør bukett.
Hvordan lage bryllup bukett stammer. Fullfør bukett.

  1. Fullfør bukett. Fullfør bukett ved å arrangere bitene som starter med en midtpunktet blomster. Legg utfyllende blomster og blader i en roterende mønster, slik at du vil være i stand til å danne en sirkel formet bukett. Som du plasserer deler av buketten, sørg for at du gradvis legge komplementære blomster på et lavere nivå, slik at toppen av blomsten er høyeste og mest fremtredende. Legg i spansk mose eller dekorative gress blader og bregner som gir dybde og variasjon på buketten.
  2. Legg gummistrikk. Når bukett er ferdig, legger i gummi band på toppen og bunnen av stilkene. Pass på at du fester gummistrikker nøye, mens du holder hendene unna kronbladene som er svært delikat og kan falle av eller blåmerke ved berøring for hardt. To til tre gummistrikk arrangert strategisk på blomsten bukett vanligvis være tilstrekkelig. Du vil merke at stilkene på den ytre delen av buketten er satt lavere enn resten, siden du har arrangert blomstene i en synkende mønster. Skjær av overflødig stilkene med en skjær.
  3. Legge båndene. Deretter fester et bånd gjennom en av stilkene, og knytte den til en ikke. Fra den ene stammen, vikle båndet i en nedadgående bevegelse mens dekker alle de gjenværende stilkene. Sørg for at båndet er minst en tomme i bredden, slik at du slipper å bruke for mye bånd lengde. Tillat en tomme av stengler for å være synlig på bunnen av bukett, for å gi inntrykk av en sentrert stilk innpakning. Bruke sinkene å sikre båndene på plass, eller varmt lim lagt på kanten av båndet. Hvis du vil bruke pinner, sørg for at pinnene pierce stammer rett i midten, slik at bolten ikke vil falle av i midten av bryllupet seremonien.
  4. Legg dekorasjoner. Nå som du har dekket bryllupet bukett, er neste skritt å legge til andre dekorative stykker. Du kan bruke kjeder av perler eller små symboler og kort festet til buketten som pynt. Hvis buketter er for brudens maids, så kan du legge et monogram kort som angir navnet på hver brudepike. Du kan også inkludere en kort, men personlig merke deg takker på buketter selv. Hvis du vil at stilkene å skille seg ut, kan du også bruke vekslende bånd for å skape en virvlende mønster på stilkene.

Bryllupet er en av de mest spesielle dagene for en mann og kvinnes liv. Gjøre arrangementet mye mer minneverdig ved å dekorere bryllupet bukett stammer selv.