E2r

Hvordan kontrollere lukt i hjemmet ditt

Alle ønsker å dra hjem til et rent, forfriskende hus - ikke en stinkende, stinkende en! Så hva er alternativene for lukt kontroll i hjemmet ditt?

  1. Bruk bad rensemidler. Ett av rommene i huset som er mest utsatt for dårlig lukt er badet ditt. En sikker måte å bli kvitt uønsket lukt her er å sørge for å rengjøre badet regelmessig. Sørg for å fjerne mugg og grundig skrubbe toalettet en gang i uken i det minste. For å opprettholde den rene, nøytrale lukt, kjøpe et bad rensemiddel. Være skeptisk til de merkene som tilbyr lukter som er så sterke at de kan irritere nese og lunger - melde deg på mer subtile, naturlige dufter, og sørg for at badet er godt ventilert. Bad sanitizers som dobbelt så en lukt remover er tilgjengelig i ulike former, for eksempel spray, eller de som festes til vegger eller til undersiden av en toalettskål (det avgir en fin lukt når du skylle toalettet). De arbeider vanligvis ved å drepe lukt-forårsaker bakterier og ved å spre behagelige lukter å bekjempe foul seg. Bad rensemidler som kommer som vegg vedlegg kan vanligvis vare i ca to måneder.
  2. Fokus på huset hot spots. Stuen er en høy trafikk område i ditt hjem, så det er også utsatt for dårlig lukt. Hovedårsakene kan være teppet, skohylle, eller flekker som kjæledyrene dine hyppige. Pass på at du regelmessig rense teppet, som det er et arnested for bakterier. Du kan velge å rense det selv (bruk et vakuum, beis-remover, vaskemiddel og skrubber), eller har det renset av en profesjonell rengjøring. Som for skohylle, sørg for at det er i et godt ventilert område, og du kan velge å strø bakepulver eller spray spesielt formulert sko deodorizers inni skoene dine for å bli kvitt den fuktighet som fremmer stygg lukt. Sørg for at du tilstrekkelig potte-trene husdyr - du ønsker ikke bæsj lukter over hele huset!
  3. Bruk luftfriskere. Kommersielle luftrensere som også fungerer som en lukt remover er aplenty, og du kan velge luktene og varianter som appellerer til deg. Ulike former som luftrensere kommer i inkluderer luft spray, plug-ins (disse plug-ins kan skape en risiko for å forårsake branner: husk å koble dem om natten), vegg vedlegg, duft pinner, og geleer. Vurdere den tilgjengelige plassen når du velger hvilken form for luftrenser å kjøpe. Tenk også på at du sprayer brukes mer for å bli kvitt en plutselig stygg lukt, mens tidsbestemt spray eller varm olje fresheners gi en konstant bakgrunnsstøy duft. Husk, du har til å vurdere husstandsmedlemmer preferanser for dufter når du kjøper en luftrenser. Luftfriskere 'dufter kan variere fra woodsy og floral, til fruktig og sitrus. Dersom ett medlem av husstanden er følsom for lukter, kan du i stedet kjøpe mer presise luftrensere som duftlys eller potpourri.
  4. Bekjempe den ved kilden. Specialized lukt neutralizers er tilgjengelig. I dag, for eksempel, er det spray som tar sikte på å bli kvitt lukt fra urin, sigarettrøyk, kjøleskap lukter, foul klær lukter, søppel lukt, kloakk lukt, og listen fortsetter. Når du har pekt den viktigste kilden til dårlig lukt i huset ditt, kan du begynne å nøytralisere det. Du kan selv velge å lage din egen lukt Neutralizer - typiske ingredienser inkluderer vann, ammoniakk, natron og eddik.

Hvordan kontrollere lukt i hjemmet ditt. Bruk bad rensemidler.
Hvordan kontrollere lukt i hjemmet ditt. Bruk bad rensemidler.

Dette er bare noen tips for å kontrollere dårlig lukt i huset. Lykke til!