E2r

Hvordan kjøpe blomsterbuketter

Blomsterbuketter gjør en nydelig tillegg til ditt hjem innredning eller en gjennomtenkt gave til enhver anledning. Enten du ønsker å gjøre et godt inntrykk på en første date eller legge farge og tradisjon til bryllupet ditt, blomster er veien å gå. Du kan plukke opp en liten, billig bukett på markedet eller gå ut og bruke hundrevis av importerte blomster. Uansett hvordan budsjettet ditt eller intensjon, kan du plukke opp en blomsterbukett for enhver smak eller lommebok. Bruk disse nyttige tips for å få mest mulig ut av kjøpet.

  1. Hvis du planlegger å kjøpe en stor mengde blomsterbuketter for et bryllup eller fest, søke råd og kjøpekraft en floral designer. Denne profesjonelle kan gi deg råd om hva slags ordninger vil arbeide med dekorere planer, og noen ganger gi rabatter på bulk blomst kjøp.
  2. Sesongens blomster er vanligvis rimeligere enn blomster som er ute av sesongen. Noen blomster som må dyrkes under spesielle vilkår, er importert, eller anses sjeldne vil være kostbar.
  3. Velg blomsterbuketter som ser frisk, ha solide stengler, og er ikke overveldet med grønne slik at blomstene er overskygget. Sørg for at din bukett er pakket for å unngå skade, og be om friske blomster mat pakker for å legge til vannet hvis de ikke er nødvendige.
  4. Blomster kan bestilles på nettet, men denne typen kjøp kan være risikabelt. Du vil ikke vite kvaliteten på blomsten bukett til den er levert til mottakeren, og om blomstene er ikke opp til snus, er det allerede for sent. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe blomster på nettet, prøv å feste med etablerte selskaper og se etter tilbakemeldinger fra kunder på andre forbruker nettsteder.
  5. Alltid vurdere mottakeren når du velger blomsterbuketter. Har han eller hun har en favoritt farge, blomst eller duft? Har de noen allergi mot visse blomster eller planter? Hver fødsel måned har en bestemt blomst forbundet med det, så disse blomstene ville være en fin touch for å legge til en bukett.
  6. Hvis du kjøper en bukett blomster og vil ikke være å gi dem bort i flere timer ennå, holde dem friske ved å lagre buketten i kjøleskapet med en våt klut eller papir håndkle pakket rundt stammen ender.
  7. Å vise ferske blomsterbuketter, skåret omtrent en tomme fra bunnen av hver stamme på en diagonal. Legge til noen blomst mat til lunkent vann i vasen. Stripe noen blader som vil sitte under vannlinjen fra blomster, og legg dem i vasen. Fjern eventuelle døde eller døende blomstrer fra buketten som tiden går.

Hvordan kjøpe blomsterbuketter. Blomster kan bestilles på nettet.
Hvordan kjøpe blomsterbuketter. Blomster kan bestilles på nettet.