E2r

Hvordan installere keramiske gulv flis over linoleum

Ser ryddig og sanitær

Ser ryddig og sanitær, keramiske fliser er vanlige forbedringer hjemme. Pussing dem på gulvet ikke alltid krever profesjonell hjelp fra bygging ansatt eller snekkere. Gjør det selv sparer du en del av ressursene dine, spesielt når du har linoleum installert på gulvet før flislegging. Dette fungerer når linoleum har betongunderlag. Du må gjøre unna med det når undergulvet skjer for å være tre. Trelast kan forårsake sprekker i fremtiden. Etter å håndtere det som tidligere tilstand gulv har, her er trinn du kan følge i å sette keramiske fliser løpet av linoleum.

Hvordan installere keramiske gulv flis over linoleum. Andre eksisterende forbedringer på gulvet bør tas ut.
Hvordan installere keramiske gulv flis over linoleum. Andre eksisterende forbedringer på gulvet bør tas ut.

  • Andre eksisterende forbedringer på gulvet bør tas ut. Tømme ut området er det første trinnet i installasjonen. Dette clearing mål eksisterende inventar og forbedringer. Dette settet inneholder strimler som kanter, toalett satt på badet, og det som er innebygd rundt basen der du arbeider.
  • Fullfør rensingen hele området opp. Rydde opp i rotet forårsaket av den klare ut. Vær forsiktig med å gni nedover linoleum. Det er tidligere varianter som inneholder et farlig kjemikalie, asbest, som kan føre til skade på lungene.
  • Strukturere fliser på gulv. Legge fliser på gulvet som ennå ubehandlede med lim. Dette vil gi deg et bilde av design og bygging av flisen dekker. Du får også antall brikker du trenger å puss hele området og størrelsen på kant og hjørne fliser. Små kutt kan gjøres gjennom flisen Nipper. Hvis du trenger å trimme fulle sider, bruk en våt sag. Ta kuttene og passer dem med sidene av inventar på området. Påfør fugemasse i rom der fukt siver lett.
  • Begynne å legge fliser over gulvet. Sett flis lim på de første keramiske med en tannet sparkel. Bruk avstandsstykker for å angi hver enkelt flis fra hverandre. På plassene bør være den samme for alle tilstøtende fliser. Begynne å installere fliser på midten av rommet.
  • Rydd opp etter hvert. Tørk med en gang limet som oser utenfor rutene. Dette for å hindre flisen limet fra å farve hullene når fikk tørke av seg selv. For å være sikker på at fliser er planert, dunk en kort rad med fliser med en tack hammer eller en leveler.
  • Påfør finpuss på gulvet. Dekk flislagt område med fugemasse, ved hjelp av en flottør i mellom flisene. Legg en klatt av silikon caulk for fliser rundt inventar og nedre kant av veggene. Installere toalettet sett eller noen innslag fjernet i begynnelsen av installasjonen. Din gulv er nå prydet av vakre keramiske fliser.


Det fine med det ferdige produktet avhenger av å være forsiktig i å følge sett med instruksjoner gitt deg. En ting er sikkert; installere keramiske flis over linoleum er en ferdighet du kan lære av deg selv. Du kan få din gamle linoleum keramikk-dekket i bare et spørsmål om timer eller dager, avhengig av tiden du har og størrelsen på området du arbeider på. Tilgjengeligheten av verktøy er også en faktor. Dyre kan leies i stedet for kjøpt. Sjekk ut med din lokale senter.