E2r

Hvordan håndtere elektrisk drill i hånden

Hvis du ønsker å lage din egen hjemme reparasjoner eller hvis du alltid ta på gjør-det-selv og helg prosjekter, bør en elektrisk hånd drill være det første verktøyet du bør eie. Den utfører en rekke funksjoner som for eksempel å bore et hull og kjøre en skrue. Faktisk ville mange hjem prosjekter ikke være komplett uten en elektrisk hånd drill. Men som alle andre verktøy, bør elektrisk hånd drill være riktig håndtert. Riktig og sikker håndtering av en elektrisk hånd drill vil sørge for at jobben blir gjort raskere og mer effektivt. Her er noen tips om håndtering av en elektrisk hånd drill.

  • Grip den elektriske hånd drill godt. Få hånden drill og praksis gripende den med en hånd. Du bør være komfortabel som du grep hånden drill, med pekefingeren plassert over avtrekkeren og alle de andre fingrene hviler på håndtaket. Hvis hånden drill er ganske tungt for deg, finne tid til å øve bærer det og bli vant til vekten sin. Grep den godt fast, slik at du kan gjøre en jobb med presisjon.
  • Gjør deg kjent med litt turtall. Den litt rotasjon hastighet avhenger av hvor langt ned du trykke på avtrekkeren. Hvis du trenger en moderat rask rotasjon, litt trykke på avtrekkeren. Hvis du trenger en super rask rotasjon, trykk utløseren helt. Øv trykke inn avtrekkeren og finne ut de ulike hastigheter på litt rotasjon. Deretter avgjøre hvilken hastighet gjelder til en viss bore eller skru oppgave.
  • Bruk dine to hender. Spesielt hvis hånden drill er stor og tung, må du kanskje bruke begge hendene i å håndtere hånd drill. Peke til området der du trenger for å lage et hull eller sette en skrue, med en hånd å holde i håndtaket, mens den andre hånden er pakket rundt den første hånden for støtte. Med begge hendene, hold den elektriske hånd drill fast og motstå de skjelvende bevegelser forårsaket av øvelsen er å skru eller bore handling.
  • Bruk hansker og vernebriller. Uansett hvor lite prosjekt er det viktig at du er beskyttet mot skader når du bruker en elektrisk hånd drill. Spesielt, må du bruke hansker for å beskytte hendene. Goggles, derimot, bør brukes til å beskytte øynene fra tre og metallspon.
  • Hold en passende avstand. Selv om du har på deg hansker og vernebriller, du fortsatt trenger å observere sikkerhetstiltak ved håndtering av en elektrisk hånd drill. Spesielt, prøv å holde en passende avstand fra hånd drill når du utfører en oppgave. En armlengdes avstand er vanligvis nok. Hvis ikke, kan du være nærmere enn det, bare sørg for å ikke ta med ansiktet nær hånd drill. På alle kostnader, unngå peering på verktøyet når den er i bevegelse.


Husk også å aldri åpne opp elektrisk hånd drill

Hvordan håndtere elektrisk drill i hånden. Grip den elektriske hånd drill godt.
Hvordan håndtere elektrisk drill i hånden. Grip den elektriske hånd drill godt.

Husk også å aldri åpne opp elektrisk hånd drill. Hvis du oppdager problemer med ytelsen, bør du vurdere å konsultere bruksanvisningen. Bedre ennå, ta hånd drill til en ekspert mekaniker. Åpne den opp selv kan skade det elektriske hånd drill og kan kompromittere sikkerheten neste gang du bruker den.