E2r

Hvordan gjøre bryllupet boutonnieres

For formelle anledninger som bryllup

For formelle anledninger som bryllup, en av de beste utfyller for smoking eller dress er bryllup boutonnieres, som er floral brikker som er festet til brystlommen av menns formelle jakker. Disse floral stykker opptrer ikke bare som aksenter for solid farge på de fleste dresser, men også legge til et snev av finhet som gjør menn mer sjarmerende. Her er hvordan du kan lage din egen.

  1. Velg blomster. Blomstene til bryllupet boutonnieres bør velges på forhånd. Vanligvis vil du trenge en blomst som vil matche fargen på din skjorte og slips. De vanlige blomster som brukes for bryllupet boutonnieres er nelliker samt roser. Sørg for at blomstene er ung og liten, da altfor store blomster vil se ubehagelig på jakken brystlommen. Kontroller at blomsterhandler vil ha et lager av blomsten som du trenger på den datoen du vil bruke boutonnieres. Også kjøpe andre dekorative blader på forhånd, for eksempel engel pust og lær bregner.
  2. Lag sengen. Slik oppretter basen for bryllupet boutonnieres, må du ta en bit av blad og ordne noen babyens pust og et snev av spansk mose på bladene. Bruk et stykke floral tape for å sikre stammen av engelens pust og bladet sammen. Du kan opprette opptil tre eller fire lag med løv og babyens pust, for å lage en seng for blomsten.
  3. Legg blomstene. Når bakteppet er klar, er neste skritt å legge blomsten. Sørg for at blomsten er frisk, og at det har nylig blitt vannet slik at blomsten på bryllupet boutonniere vil ikke wilt i midten av bryllupet. Bruk tynne ledninger eller floral tape til å feste blomsten på plass. Vær forsiktig når du binde knopper og sengen sammen ved hjelp av tape eller wire, siden kronbladene kan være svært delikat og kan blåmerke når hardhendt behandling. Sørg også for at stammen er kuttet rundt 02:58 inches lang, slik at du vil ha nok demme å holde bryllupet boutonniere på plass i jakken brystlommen under bryllupet.
  4. Legg en bue. Deretter legger baugen for bryllupet boutonnieres. Baugen bør være en fjerdedel av en tomme i bredde, og rundt 03:57 inches i lengde. Dette vil gjøre for en liten bue som passer rett inn i brystlommen. Båndet som du skal bruke bør matche både skjorta og fargen på blomsten.
  5. Lagring. Slik at du har gjort ditt bryllup boutonniere, er neste skritt å holde den frisk før du er klar til å forlate huset. Du kan holde boutonniere friske ved å oppbevare den i kjøleskapet mens du kle opp. Du kan også spraye en tåke av vann på blomstene, for å holde knopper hydrert.

Hvordan gjøre bryllupet boutonnieres. For formelle anledninger som bryllup.
Hvordan gjøre bryllupet boutonnieres. For formelle anledninger som bryllup.

Med et bryllup boutonniere, er du sikker på å se stilig og glamorøst - perfekt for bryllup, Proms, og andre formelle anledninger der du trenger å se ditt beste.